Szerintetek? (túl rövid a kérdés)
Figyelt kérdés
Fiatal 20 éves vagyok. Dolgozom, így van pénzem, viszont az egyetemre szeretnék gyűjteni, mert szeretnék menni tovább tanulni. Viszont... itt a jó idő, közben lett párom is, így kellene rengeteg új cucc. Tavaszi kiskabát, cipő, csinos felsők, stb... ha én ezeket megveszem, akkor alig marad pénzem :S:S Így sincs sok pénzem, mert a fizetésem 45 000 Ft. Igazából sajnálom elkölteni a pénzem :S És nem tudom mit tegyek, nektek mi a véleményetek?:)2011. márc. 23. 15:36
1/1 anonim válasza:
Szerintem ugy sporolhatsz ha nem epp a legdragabb boltokban vasarolsz.Nem ciki Azsiai,illetve Kinai boltbol levo ruhakat hordani.Nagyon sok szep darab van koztuk.Szerintem egy probat meger:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!