Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tapasztalatok az Ear Zoom...

Tapasztalatok az Ear Zoom készülékkel?

Figyelt kérdés
Szoktam látni reklámokban. (Mondjuk nálam az alap, hogy nem rendelek ez alapján.) De egy ismerősöm megkérdezte, és én nem tartom jó 5letnek. Szóval tapasztalatok? Tényleg működik? Jobban lehet vele hallani?
2011. márc. 21. 17:01
 1/2 anonim válasza:

Szia.

Én már kipróbáltam,mert a nagymamámnak szüksége volt rá sajnos.Kételkedtem,hogy biztos ez is csak 1 átverés,semmit se használ,felesleges pénzkidobás..Megvettem,kipróbálta a nagymamám és tényleg segített.Én is kipróbáltam(bár én nem szorulok rá szerencsére) de kíváncsi voltam milyen..És tényleg még a zörrenéseket is élesebben hallottam mint a másik fülemmel,pedig nincs baj a hallásommal.Mi a vateráról rendeltük djadboy eladótól,ő garanciát is vállal rá és tényleg nagyon jó az ear zoom.De ez csak 1 vélemény.Remélem segíthettem. :) Szia

2011. máj. 14. 17:33
 2/2 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem írni hogy nem több 10.000-be került hanem pár ezerért megtudtam tőle vásárolni és még használ is.
2011. máj. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!