Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezen ma sokat gondolkoztam....

Ezen ma sokat gondolkoztam. Létezik?

Figyelt kérdés
Ugye szokták mondani, hogy üvölt a csend... Engem az érdekelne, hogyha ennyi mindent tud a csend, pl üvölteni, akkor meglehet azt valahogy csinálni, hogy nagy zajban beteszem a fülesem és benyomom a csendet, feltekerem maximumra és a zaj teljesen megszűnik? Mondták nekem, hogy erre való a füldugó, de nem, mert azért ott valamennyi zaj beszűrődik, de ha egy nagy társaságban vagyok és maxra tekerek egy zenét, akkor nem hallom, hogy mi folyik körülöttem és akkor a csendet is teljesen feltekerném és elnyomna mindent. Szerintetek van benne valami?
2011. márc. 20. 23:52
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hát ez kész :D
2011. márc. 20. 23:57
 2/28 anonim ***** válasza:
Öcsém :D
2011. márc. 20. 23:58
 3/28 A kérdező kommentje:
Mi a baj?:D Szerintem elgondolkodtató, én el voltam vele egész nap. Nem vagyok szőke nő egyébként...:D Tényleg érdekelne:$
2011. márc. 20. 23:59
 4/28 anonim ***** válasza:

Második vagyok:)

De mondjuk milyen az a "csend"? mert sosincs tényleg csend:D

2011. márc. 21. 00:01
 5/28 anonim ***** válasza:
Hát jó... :D Vegyük alapul a közeget. Tehát a levegőt, amiben terjed a hang. Egy tökéletes vákuumot kell létrehozni(ami lehetetlen) és akkor ezáltal elérheted a csendet. Egy vákuumos fülhallgató pl. :D
2011. márc. 21. 00:02
 6/28 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne csend?:S Mikor teljesen egyedül vagy, semmi nincs körülötted ami hangot adna ki, akkor azt te minek nevezed?:S
2011. márc. 21. 00:03
 7/28 A kérdező kommentje:
Oké, akkor vegyük azt, hogy nem tudjuk mi az csend, mármint nem létezik, akkor miért beszélünk csendről, ha csend van?:S Mármint...értitek:D
2011. márc. 21. 00:05
 8/28 anonim ***** válasza:
nem tudom mit szívsz, de megkóstolnám:D
2011. márc. 21. 00:08
 9/28 anonim ***** válasza:
A csend egy fogalom. Nem egy kézzel fogható dolog. Nem látjuk a csendet, csak felismerjük. A csend relatív.
2011. márc. 21. 00:08
 10/28 A kérdező kommentje:

-Nem szívok semmit, alapjáraton ilyen vagyok:D

-Értem. Szóval a csend igenis létezik. Mondjuk relatív, mindenkinek mást jelent, de azért ha felismerjük, akkor csak lehetne valamit kezdeni vele. Itt most gondolok olyanra, amit a kérdésben leírtam(feltekerni maxra és mindent elnyomna)

2011. márc. 21. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!