Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most komolyan 7 év balszerencs...

Most komolyan 7 év balszerencsém lesz?

Figyelt kérdés

Szóval az történt, hogy most az előbb ráléptem egy tükörre, amit az ágyam mellett hagytam (kb. 20×15cm-es). És eltörtem. A baj az, hogy nagyon babonás vagyok és kimondottan rettegek, hogy mi lesz most. Kérlek próbáljatok megnyugtatni és segíteni. A babona szerint 7 év szerencsétlenség vár rám. És nem viccelek, tényleg nagyon félek. Kérlek segítsetek.

16/L

2011. márc. 20. 22:31
1 2
 11/11 Enrico... válasza:
Hmmm... Nem tartom VAGY TARTOTTAM magam babonásnak, de mostanában már egyre jobban be vagyok parázva, hátborzongató! Visszagondolva úgy érzem a 2009 -ben összetört tükröm rontásától szabadulni (ezek szerint) nem tudok, s őszintén szólva azóta romokban hever az életem anyagi, erkölcsi, családi, baráti stb. meg sorolhatnám... Lehet hogy mégis igaz? AKKOR MÉG ÖTTT ÉÉÉV?!?
2011. szept. 17. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!