Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted jó választás?

KOkka200 kérdése:

Szerinted jó választás?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó választás volt ??? össze jöttem egy lánnyal aki nem jár bulizni nem cigizik nem drogozik meg ilyenek egy átlagos lány nagyon gyönyörű és kedves szűz még csak egy baja van nem szeret csókolózni mármint ölelkezni jobban szeret !
2011. márc. 20. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
14 fölött vagy alatt vagy? :S
2011. márc. 20. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor ölelkezz vele. Majd ő is fog rá vágyni, de szerintem nem azért jöttél össze ezzel a lánnyal, hogy orrba-szájba csókolózhass, vagy tévedek? Szerintem ha tényleg tetszik neked, akkor ez nem probléma. Nem lehet mindig az, amit a fiú akar, pláne nem, ha a lány nem akar valamit. Vagy várj türelmesen és maradj az ölelkezésnél, vagy inkább most dobd, nehogy összetörd a szívét.
2011. márc. 20. 10:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Sose fogom dombi nála jobbat sose fogok találni !!!!!
2011. márc. 20. 11:35
 4/5 A kérdező kommentje:
első válaszoló 17 vagyok !
2011. márc. 20. 11:36
 5/5 anonim válasza:

Érzékeny a lány bánj te is így vele ;)

19/F.

2011. márc. 20. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!