Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki lehet jönni hó végéig...

Ki lehet jönni hó végéig ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

Van összesen 8000 ft-unk hó végéig,pelenkánk van,hús is a fagyasztóban,számlákra félretéve a pénz,meg egy része ki van fizetve!Még soha nem jártunk így,hogy ennyi lett volna csak hó közepén!Kölcsönkérni nem akarok,ki lehet jönni ennyi pénzből?

Adjatok spórolási tanácsokat,aki volt hasonló helyzetben,hogy oldotta meg!Köszi minden választ!

2011. márc. 16. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
kötve hiszem hogy 8000 ft-ből megváltod a világot! a gyereknek legyen kaja az a lényeg ! és kölcsönkérni nem bűn se nem szégyen ha éhezel !
2011. márc. 16. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég "meredek" a helyzet, de azért nem látom reménytelennek: Amennyiben a számlákra megvan a pénz, úgy 20 fennmaradó napot számolva minden egyes napra jut 400 Ft. Ebből mindenképpen kell venni legalább tejet és kenyeret, meg némi gyümölcsöt, ill. mosáshoz-mosogatáshoz vegyi cikket, kivéve, ha az is be van "spájzolva".

Ha semmi rendkívüli /pl. betegség, amikor gyógyszer KELL/ nem adódik, TALÁN ki lehet húzni fizetésig. De azért valóban nem szégyen kölcsönkérni, ha indokolt!

2011. márc. 17. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Vatera teszveszre toltsd fel meret szerint csomagba rakva a kinott babaholmikat! Nezz korul hogy csinaljak masok! Viszik mint a cukrot!!!

Fagyasztoban hutoben talalhato etelekbol keress receptet a mindmegette-n be tudod utni hogy mi van otthon.

Egyebkent meg kenyeret meg vmi zoldseg gyumolcsot kell venni. Husit lehet ugy is csomagolni hogy 2 kenyer koze egy szelet aztan akkor felvagott se kell. Jah tojas meg jo abbol jo kajat lehet csinalni. Vagy teszta az am biztos van otthon es tejfol v paradicsomszosz azt kesz. A maggis vagy knorros sajtszoszon van spenotos teszta recept az tok jo es olcson kijon nagyon.

Vasarnapi ebed nagyszuloknel ;) ha nem szoktatok.

2011. márc. 17. 02:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,mint írtam tele a hűtő hússal,van 15 tojás,van liszt,cukor,rizs,krumpli itthon,éhezni nem fogunk!Mosogatószert venni kell ugyan,de mosópor van!

amit napi szinten kell venni,az a tej és kifli,zsemle(2-2 db-ot szoktam venni belőle),kenyeret nem eszünk,a péksüti is a férjemnek és a kislányomnak kell!

szalámira nem futja,majd veszek májkrémet,meg van még virsli is a fagyasztóban!Ritkán eszünk a nagyszülőknél(csak az én szüleim vannak),inkább csak alkalmakkor!

Tesz-vesz,vatera nekem nem megy,már többször töltöttem fel dolgokat darabáron,csomagban,de nem nagyon viszik,elkótyavetyélni nem akarom!

Köszi a segítséget,ezt a mindmegette oldalt megnézem!

2011. márc. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!