Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova tegyem a késem?

Hova tegyem a késem?

Figyelt kérdés
önvédelem miatt van nálam,sose lehet tudni,de nem tudom hova rakjam.A zsebembe nem fér be,15 centis,valami olyan helyre kéne ahol nem esik ki,de könnyű elővenni.Ti hova szoktátok tenni?(táskát nem hordok)
2011. márc. 16. 16:24
 1/9 Kloy válasza:
öv?
2011. márc. 16. 16:25
 2/9 A kérdező kommentje:
van valami külön öv ahova tudom rakni?(mert övet nem hordok)
2011. márc. 16. 16:27
 3/9 szamóca. ***** válasza:
cipődbe, ha olyan. nekem kisebb volt de ott hordtam mikor nem volt táska nálam. csinálhatsz neki tartót is.
2011. márc. 16. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan tokok, amiket övre erősíthetsz. Az a jó benne, hogy nem nyomja semmid, kényelmes, könnyen és gyorsan elő tudod venni a tokból és mindig nálad lehet. Ha van kedved kicsit mütyűrködni vele, ajánlom ezt az oldalt: [link]

Ha nincs kedved, vehetsz különféle tokokat, pl. az interneten is:

[link]

[link]

De egyéb boltokban, piacokon is ráakadhatsz. (Százas, mindenes kisboltok, kínai piac, ilyesmi)

Remélem hasznos voltam!

L/19

2011. márc. 16. 16:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Sosem voltam kibékülve a késekkel. Nem tudom hova tedd, de egy minőségi sokkolóval sokkal biztonságosabb lenne, és még börtönbe sem kerülnél miatta.
2011. márc. 16. 16:42
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2011. márc. 16. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ajánlom a paprikasprét is. Lehet,hogy nincs bátorságod késsel (legalábbis nekem nem lenne) védekezni,meg gondolj bele,ha egy "gyakorlottal" állsz szemben.. simán kicsavarja a kezedből! Persze fő a biztonság!
2011. márc. 16. 17:25
 8/9 anonim válasza:
a késért börtönbe kerülnék a sokkolóval meg nem? hol lehet venni sokkolót??
2011. szept. 14. 07:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok helyen lehet venni, én várnék a helyedben az új önvédelmi törvényig, nehogy olyat vegyél amit nem tarthatsz 1-2 év múlva.
2011. szept. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!