Hogy rendeljek pizzát? (komolyan! )
Figyelt kérdés
Nézzetek hülyének, nekem mindegy, de szüleim itthon hagytak pár napra egyedül, és ha nem akarok éhen halni, akkor pizzát kéne rendelnem... De még sose csináltam ilyet, mit mondjak? xD
(tudom, nagyon gáz, és beszólogatni is lehet, de legalább 1 értelmes választ is kérek, köszi!)
2011. márc. 14. 18:43
1/5 anonim válasza:
Hello, T. Pisti vagyok Ezeregyszáz utca 8. szám alól. Kérnék eegy 30as sonkás-kukoricásat dupla sajttal meg egy kis colát. Kihozzátok? Ezeregyszáz utca 8. Kb 20-30 perc? Oooké. Várom. Hello.=D
2/5 A kérdező kommentje:
Húú sikerült, köszi. xD
2011. márc. 14. 18:50
4/5 anonim válasza:
Vagy www.pizza.hu es teloznod se kell :))
Am koliban anno engem kuldtek le mindig kjat rendelni aztan egyszer meguntam mert mindig sorba kellett allni a telefonnal...
Jah ha par napra mentek akkor nezd meg meg a www.tel-food.hu t ugyanaz van mint am a gastroyalnal de olcsobb nem is ertem hogy van ez...-.- fura.
5/5 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy csak most válaszolok.
Kis Hawaii. :D
2011. márc. 14. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!