Az elsőbbségi levelek tényleg célba érnek 1 nap alatt?
Figyelt kérdés
A posta (honlap) szerint következő munkanapra megérkezik az elsőbbségi levél.
Tehát ha feladtam tegnap (csüt) délelőtt egy levelet, azt ma már kézbesítették?
És szombaton (esetleg vasárnap) szoktak kézbesíteni?
2009. febr. 20. 19:24
11/18 Guriburi válasza:
Feladtam egy levelet elsőbségivel ugyan annak a személynek aki nekem küldött egyet az én levelem megérkezett 14 ÓRA MULVA ! az övé ugy néz ki az ünnep miatt csak 5 nap mulva jön majd meg ! :D anyira szeretem ezt !
12/18 anonim válasza:
én szeretném megragadni az alkalmat h a postát olyan messzire elküldjem a bús pics*ba mint még senki
az okmányiroda elsőbbségi levélként küldte a jogsimat és már eltelt a második munkanap és sehol semmi
akkor ennek mi is az értelme? ha ugyan úgy várni kell?
ott rohadjanak meg ahol vannak....
13/18 anonim válasza:
Azért azt fontos tudni, hogy az itt leírt sztorik (4 nap, 1 hét, 1 év) valószínű ara a 15%-ra vonatkozik, akik nem kapták kézhez a levelet időben. A maradék 85% (a többség) valószínűleg kézhez kapta időben, de abba meg nincs semmi különleges, hogy ki is írja egy fórumra... Ha a posta így dolgozik, akkor így dolgozik...
14/18 anonim válasza:
Írta valaki még az elején, hogy szombaton és vasárnap nincs kézbesítés. Na most én ma délelőtt adtam fel ajánlott leveleket, de holnap, vagyis szombaton most ugye munkanap lesz, szóval ez a kézbesítést is magában foglalja, remélem. Ugye így van? Jó lenne, ha még szenteste előtt megérkezne a célba az a pár lap, amit feladtam.
15/18 anonim válasza:
Bocs, elírtam, nem ajánlva adtam fel, hanem elsőbbségi levélként.
16/18 anonim válasza:
Elsőbbségi nálam 3 ból kétszer csak 2 nap alatt jön megy célba. Ha akkor nagyobb az esély az 1 napra, hogy ha reggel adod fel, illetve ha messzire megy, akkor is simán lehet hogy 2 nap. nekem a messzire küldött mindig 2 nap alatt ér oda.
17/18 anonim válasza:
Elsőbbségi, ajánlott pénteken 8:43-kor feladva. Ma szerda van, 13:40-kor néztem meg az online nyomkövetést, hétfő reggel óta a győri központban várja a kézbesítést. Harmadik napja képtelenek kivinni azt a nyamvadt levelet. És nem hiszem, hogy a Bálint-nap miatt annyival megnövekedett volna a forgalom 2023-ban.
18/18 anonim válasza:
Nekem egy hete lett feladva egy elsőbbségi levél, és meg sehol sincs🥴🥴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!