Szombaton és vasárnap nincs levél kézbesítés. Az elsőbbségi levél nem időgarantált szolgáltatás. Törvényi előírás szerint az így feladott levelek legalább 85%-át kell másnap kézbesíteni.
2009. febr. 20. 19:50
2/18 anonim válasza:
Nemhiszem,főleg ha meszire küldöd annakis kell 2 nap
2009. febr. 20. 20:07
3/18 anonim válasza:
a messzeségtől nem függ.
mivel van egy központ oda viszik, onnan osztják, nem pedig össze vissza cipelik az országban.
2009. febr. 20. 20:19
4/18 anonim válasza:
A posta csak annyit mond, hogy a _LEGTÖBB_ elsőbbségi levél megérkezik következő munkanap. De simán lehet, hogy csak 1 év múlva érkezik meg... persze annyira nem valószínű.
2009. febr. 20. 22:27
5/18 anonim válasza:
Mi 4 napra rá kaptunk meg egy elsőbbségi levelet, hogy feladták. Egy kerületen belül Pesten. Tökéletesen látszódott a dátum. Néztem is nagyot.
Az anyukám által feladott sima levél, vidékről pestre 1 kerek hét alatt érkezett meg.
Na régen ilyen nagyon nem volt.
2009. febr. 20. 22:35
6/18 anonim válasza:
ez tök hülyeség. az elsőbbségi levél.. másnap maximum harmadnap már ott van ahova feladták...
2011. jan. 17. 20:08
7/18 anonim válasza:
Hát én is azt hittem, hogy hülyeség, de saját tapasztalatból mondom, hogy EZ NEM IGAZ! mert nekem több, mint másfél hét alatt ért ide, egy elsőbbségi levél... és hallottam már durvább sztorikat is...
2012. júl. 26. 23:24
8/18 anonim válasza:
az mit jelent hogy elsőbbségi levélként előre utalás után?
2012. aug. 10. 18:37
9/18 Neuhauser László válasza:
Vaterán láttad?
Ha megveszel egy termáket, akkor az eladója ELSŐBBSÉGI LEVÉLKÉNT adja fel, MIUTÁN UTALTAD a megfelelő összeget a bankszámlaszámára
(ez utóbbit csak akkor kapod meg, ha megrendeled a terméket, vagy nyersz a liciten)
2012. szept. 3. 19:52
10/18 anonim válasza:
Jó dolog az elsőbbségi levél. Már két hete várok egyet, bezzeg a simán feladott levél egy nap alatt megérkezett. Most akkor miről is beszélünk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!