Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Örülsz annak hogy van gyakorik...

Örülsz annak hogy van gyakorikerdesek.hu?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyrészt igen, mert nagyon sokat megtudhat az ember itt a társadalomról.. Másrészt nem mert egész nap itt lógok ahelyett hogy értelmes dolgokat csinálnék (jó, azért ez túlzás, de lenne néha jobb dolgom is). De remélem azért, még nagyon sokáig lesz.
2011. márc. 12. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyet értek veled :)
2011. márc. 12. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
igen...örülök neki!:)
2011. márc. 12. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Én örülök, jó nézni hogy egyes "értelmes" emberek milyen kérdéseket tesznek fel néha :D:D És tudom magam könnyen korlátozni hogy mennyit legyek itt :)
2011. márc. 12. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, örülök. És nagyon tanulságos itt olvasgatni. Mindenképpen hasznomra válik, hogyha valamiről nekem van egy abszolut kialakult véleményem, és itt szembesülök azzal, hogy azt mennyien egész másképp látják. Elgondolkoztató.
2011. márc. 12. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, különben mi lenne az életem értelme?
2011. márc. 12. 21:38
 7/7 anonim válasza:
lol
2011. márc. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!