Mit tegyek? üldöznek a cigányok
14éves/fiú vok
haveroommal bennvoltunk egy plázában és a haveromnak nekiment egy cigánygyerek, de csak nekiütközött, és utánna visszaszóltak valamit, és utánna kimentünk haverommal a plázábol, és mikor visszamentünk , akkor leültünk és pont arra jöttek (5en voltak) és én meg megkérdeztem tőlük, h mi volt a probléma az elöbb???, és akkor még ott pofáztam nekik valamit, de csak azért, hogy haverom megvédjem, bunyót nem akartam, és erre megszólaltak, hogy mennyünk le , és ott majd elintézzük...és mi meg lementünk velük, és ott is folytatódott a viaskodás....aztán ma mikor mentem haza a tesommal(velem egykorú) ,akkor megláttuk őket, de akkor 2en voltak és az egyik odajött és alámrúgott, aztán meg akartak verni....aztán elszaladtunk, de mondták h még találkozunk és elkenik a számat.........ti mit csinálnátok a helyembe???(megbeszélni nem lehet velük,hisz cigók)és amugy 2 évvel öregebbek nállam....SEGÍTS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!