Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? üldöznek a cigányok

Mit tegyek? üldöznek a cigányok

Figyelt kérdés

14éves/fiú vok

haveroommal bennvoltunk egy plázában és a haveromnak nekiment egy cigánygyerek, de csak nekiütközött, és utánna visszaszóltak valamit, és utánna kimentünk haverommal a plázábol, és mikor visszamentünk , akkor leültünk és pont arra jöttek (5en voltak) és én meg megkérdeztem tőlük, h mi volt a probléma az elöbb???, és akkor még ott pofáztam nekik valamit, de csak azért, hogy haverom megvédjem, bunyót nem akartam, és erre megszólaltak, hogy mennyünk le , és ott majd elintézzük...és mi meg lementünk velük, és ott is folytatódott a viaskodás....aztán ma mikor mentem haza a tesommal(velem egykorú) ,akkor megláttuk őket, de akkor 2en voltak és az egyik odajött és alámrúgott, aztán meg akartak verni....aztán elszaladtunk, de mondták h még találkozunk és elkenik a számat.........ti mit csinálnátok a helyembe???(megbeszélni nem lehet velük,hisz cigók)és amugy 2 évvel öregebbek nállam....SEGÍTS

2011. márc. 12. 19:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
menjetek el rendőrségre. az a legjobb és a legtisztább
2011. márc. 12. 19:34
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ha tényleng a rendőrhőz mennél akkor követnének és egy pár cigányt nem tudnának a rendőrők elkapni.És amiért te elmentél a rendőrségre és egy pár cigányt bezártak akkor a kint maradt cigányok laposra vernek.Azaz ez nem jó ötlet.Ám ha egy darabig nem leszel otthon(5-6hónap)lehet hogy elfelejtenek és letesznek rólad. De még azt is megteheted , hogy ha van valami erős rokonod akkor vele elijesztheted a többi cigányokat.Remélem tudtam segíteni!
2011. márc. 12. 19:56
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Tűnj el pár hónapra! Járkálj más ruhába más hajjal.
2011. márc. 12. 20:07
 4/23 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat, bár már azóta hajat is változtattam, cuccaim is olyanok, amiket még nem láttak...énis erre az "erősebb ismerős"-re gondoltam, de mi van akkor, ha az leállitja öket és pont azért fognak rámjönni, hogy mekkora beszari vok, h másra támaszkodok....verekedéssel nincs problémám, csak arra gondoltam, ha megverem őket (egy pár haverom segitségével), akkor ők meg hívják a rokonságot....:S
2011. márc. 12. 20:19
 5/23 anonim válasza:
82%
ÖLD MEG MIIIIINDEEET!
2011. márc. 12. 21:54
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Velem is kötözködött két cigány szerencse,hogy karatéztam levertem őket erre másnap mentem edzésre ott vártak a a suli előtt szerencse,hogy látta az edző,hogy basztatnak aztán kijött lerendezni őket. Azóta nem is láttam őket.
2011. márc. 13. 09:58
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,nem lesz semmi probléma,csak a szájuk nagy.
2011. márc. 13. 14:22
 8/23 anonim válasza:
50%

Micsoda válaszok:)

"Karatéztam, levertem mindet" stb.(:

Én rühellem ŐKET (Őket, nem a dolgozó cigányokat, mert van olyan, és ebbe a kurv@futtatás nem tartozik bele)

Meglehet beszélni velük, hívd le faterod ( ne az anyukádat) és 2en, 3an megbeszélitek a dolgokat a h#lye fejükkel!

2011. márc. 18. 15:28
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Aha. Aztán azok is viszik az apjukat, aki beleállít egy bökőt az ő apjába. Aztán a srácba is beleállítanak egy bökőt, mert ő se maradjon ki.
2011. márc. 18. 17:18
 10/23 anonim válasza:

Magyarul akkor adja fel a srác, mert semmi esélye?

A rendőr nem segít (ez köztudott).

A normális emberi hangnem mitsem ér, mert a válasz egy "bökő"

Akkor mi a f@szt tegyen?

2011. márc. 18. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!