Mikor keltek és fekszetek egy átlagos napon, és hétvégén?
Nos én hétközbe és hétvégén is 11 és dél között kelek, hajnal 3 körül fekszek le. És ti? Korotokat is írjátok oda:)
24/L

Hetkoznap es hetvegen egyarant 9-10 kozott kelek, 11 korul fekszem (kiveve, ha programom van). Sokat alszom. :)
19L

reggel 6kor kelek (hétfőtől szombatig), vasárnap meg 8kor, és éjfélkor fekszek le.
18/L

Hétköznap éjfél körül le szoktam feküdni (elöbb szinte soha, max ha nagyon beteg vagyok x) ) és fél7kor ébredek. Hétvégén 1-2kor fekszem le kb, ha épp nincs semmi program, és 11kor kelek. Hogy csinálja a sok 14-15-16 éves aki 9kor kel??
15/L

Én hétköznap fél6 és 6 között kelek ugyanis faluban élek így időbe telik amíg beérek a városba busszal. :) Koli meg felesleges mivel kb. 10 kilóméterre lakom a sulitól. Általában olyan ... 10-12 között fekszem le. Változó. Attól függ, hogy mennyire vagyok fáradt. De 10 előtt nem nagyon kerülök az ágyba. :)
Hétvégenként 9-10 körül kelek fel és ugyanabban az időben fekszem le mint hétköznaponként.
L/17

hétköznap 6kor kelek és 22kor fekszek
hétvégén meg mikor hogy..:D 7-től 11-ig bármikor felkelek :D és akkoris 22kor vagy később fekszek de 1nél tovább nem maradok fent:D:D
14/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!