Mikor keltek és fekszetek egy átlagos napon, és hétvégén?
Nos én hétközbe és hétvégén is 11 és dél között kelek, hajnal 3 körül fekszek le. És ti? Korotokat is írjátok oda:)
24/L
Este 22 körül fekszek le, de csak kb. éjfél fele alszom el. Hétköznap 06.30-kor kelek, hétvégén meg 10 óra körül. De ez csak úgy általánosságban volt. 14/l
Elle
Este 9 kor már fellövik a pizsit nekem, viszont reggel 5-kor már ébren vagyok.
10-re járok dolgozni, csak nem tudok aludni. Ugyanez hétvégén.
30/f
23-kor már kezdek elálmosodni, aztán 9 körül kelek fel :D
14/L
Hétközben: barátok közt után szunya,6-kor kelek aztán irány a meló!
Hétvégén: szombaton max 9-ig alszok,este éjfélig fent tévézek,vasárnap reggel fél 8-kor kelek,este max 11-ig vok fent. Mindezek felett 32 éves vok!!!!
22 körül fekszem, 6 kor kelek hétköznap, péntekenamikor kedvem van akkor fekszem, másnap ált. addig alszom, ameddig akarok, majd 22-22.30 között lefekszem, vasárnap 8.45-kor kelés és irány a kutyasuli, régebben emiatt vasárnap hétkor kellett kelnem, nagyon szar volt.
16/L
változó. mostanában (pff hónapok óta..) 2-3-4 körül fekszek, hétköznap 6:30-kor kelek, hétvégén.. 8-9 fele. ezért ilyen postal zombiként élem az életem:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!