Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy ismerős...

Voltatok már úgy, hogy ismerős volt egy szitu, képsor, ember. Pedig azelőtt még nem láttátok?

Figyelt kérdés
Sokszor rájövök, mikor látok valamit vagy érzek, hogy te jó ég, ezt már láttam ekkor és ekkor pl. egy álomban. voltatok már így? elmesélnétek sztorikat? :)
2009. febr. 19. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokszor van velem ilyen. Úgy hívják, hogy dezsavű... nemtudom hogy írják. Ezek a pillanati jelenségek azok, amiket már tudtál előre. A minap is volt egy: a barátnőm felemelte a kezét és levette a matekcuccát. Az az érdekes, hogy új haja van.
2009. febr. 19. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon sokszor van velem ilyen. Úgy hívják, hogy dezsavű... nemtudom hogy írják. Ezek a pillanati jelenségek azok, amiket már tudtál előre. A minap is volt egy: a barátnőm felemelte a kezét és levette a matekcuccát. Az az érdekes, hogy új haja van, és azt is asszem láttam, de nem biztos.
2009. febr. 19. 20:23
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
*bocsi, hogy 2x ment, de a gépem kicsit sz*rakodik...
2009. febr. 19. 20:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is borzasztó sokszor van ilyen.. ma például a buszon, ahogy mentem reggel, és néztem ki az ablakon, láttam az egyik zebránál egy barna táskás borostás férfit.. és ilyenkor olyan, mintha lassított felvétel lenne az egész (: Amúgy deja vu-nek írják..
2009. febr. 19. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
98%

Kerestem egy címet Zuglóban autóval, lépésben mentem, bekanyarodtam egy mellékutcába.

Levert a víz esküszöm, előző nap álmodtam azzal a kis térrel, ahová megérkeztem, pedig életemben nem jártam ott.

Annyira egybevágott minden, hogy még most is libabőrös leszek.

Nem tudom egyébként, hogy lehet ez.

2009. febr. 19. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Aztán egy idő után rájöttem, hogy ezeket az ismétlődéseket álmomban láttam korábban, de a valóságban soha. Így jártam akkor is, amikor először utaztam Velencébe (Olaszországba), álmomban már ott is jártam korábban. :-) Érdekes dolog.
2009. febr. 19. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt, biztos vagyok benne, hogy ezekről az eseményekről álmodtam és aztért ismerősek.
2009. febr. 19. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
DE JA VU
2009. febr. 20. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
A deja vu a fáradtságtól van és azt az érzetet kelti hogy már láttad azt a "képet,jelenetet",pedig nem.Van akit az őrületbe kergetett úgyhogy aludd ki magad rendesen.
2009. febr. 20. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!