Mi a legnagyobb és a legkisebb problémád?
legkisebb például: kikéne fújnod az orrod de nincs a közelben zsepi
legnagyobb: olyan is lehet, ami az egész életedet behálózza, meg olyan is, ami csak most kezdődött.
(pl.: egy rossz apa, vagy anyagi gondok a válság hatására)
Kérdező! Ez a nap kérdése:D:D
Legkisebb gondom: be kell vetnem az ágyamat. A legnagyobb: végre kaphatnék egy állást:(
Legkisebb: Nem is tudom ez se kis probléma, de azért ide mondom, hogy most már nem egyedül vagyok egy szobában és én utálok mással aludni ráadásul horkol az illető és kikészít.
Legnagyobb: Hogy tanulnom kéne, hogy minden vizsgát megtudjak csinálni az egyetemen és betudjam fejezni.
Az eredetit valóban törölték, mivel ez nem egy fórum stb.
Most kaptam egy választ: Tisztelt Felhasználónk!
Azért törölte a kollégám mert chatet csináltál belőle, és ha ebből is az lesz, megint le lesz véve. Amíg csak normálisan megválaszolják maradhat, de nem családi kapcs.ban.
Úgyhogy köszönöm moderátorok. Kedves válaszolók titeket meg megkérlek, hogy csak a választ írjátok le :)
legkisebb: tanulnom kellene de 1szerűen lusta vagyok
legnagyobb:a szüleim
Legkisebb: fáááradt vagyok, és lusta vagyok elmenni fürdeni
legnagyobb: nem megy a fogyás.. pedig mindent beleadok, folyton mozgok, normálisan étkezem mégsem megy.. pedig 100 kg vagyok.. :'(
17/L
Legnagyobb: változó anyagi helyzet
Legkisebb: köhögök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!