Mivel töltsem hasznosan az időmet? Tippek?
Szerintem tanulj.
Iratkozz be főiskolára/egyetmre/tovább képzésre/tanfolyamra/OKJ-s képzésre, vagy csak tanulj meg valamilyen szakmádba vágó programot a PC-n.
A lényeg, hogy fejleszd magad és tedd eladhatóbbá.
Amíg munkára vársz jelentkezz gyakornoknak, szakmádbéli helyre... természetesen ingyen... de beírhatod majd az önéletrajzodba és akár fel is vehetnek utána főállásba.
Az a baj a tanulással, képzésekkel, nyelvtanfolyamokkal, hogy pénzbe kerülnek.. Nem is kevésbe.
Én nekem német tudásomat kellene 20 nap alatt felfrissítenem, mert nemsokára utazok oda 1 hónapra.
16 évesen nyelvvizsgáztam belőle, most 22 vagyok, szinte mindent elfelejtettem. Pár hete napi 2-3 órában magamtól tanulom, de már nagyon unom, senki nem javít ki, csak nyelvtani unalmas gyakorlatokkal megy el az időm.
Te hogyan tanultok hatékonyan egyedül nyelvet?
Bizonyos nyelveket önállóan is meg lehet tanulni. Én itthon töltött üres időmben tanultam meg spanyolul..
Egyébként tényleg valami hasznos dologgal üsd el az időd, tanulj meg vakon gépelni, valamilyen nyelvet, vagy akármit, ami szakmádba vágy, pl egy új programnyelvet, ha infós vagy, vagy akármi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!