Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel töltsem hasznosan az...

Mivel töltsem hasznosan az időmet? Tippek?

Figyelt kérdés
Jelenleg munkakeresőben vagyok. Amíg azonban ez tart, addig időm bőven van...szeretnék vmi olyat csinálni, amivel nem érzem az ürességet, hogy csak úgy vagyok... Ötleteket várok;)
2011. márc. 8. 12:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én is olvasnék és nyelvet tanulnék.
2011. márc. 8. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tanulj.

Iratkozz be főiskolára/egyetmre/tovább képzésre/tanfolyamra/OKJ-s képzésre, vagy csak tanulj meg valamilyen szakmádba vágó programot a PC-n.

A lényeg, hogy fejleszd magad és tedd eladhatóbbá.

Amíg munkára vársz jelentkezz gyakornoknak, szakmádbéli helyre... természetesen ingyen... de beírhatod majd az önéletrajzodba és akár fel is vehetnek utána főállásba.

2011. márc. 8. 12:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hasznos kommenteket:) várom a továbbiakat is;)
2011. márc. 8. 12:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Az a baj a tanulással, képzésekkel, nyelvtanfolyamokkal, hogy pénzbe kerülnek.. Nem is kevésbe.

Én nekem német tudásomat kellene 20 nap alatt felfrissítenem, mert nemsokára utazok oda 1 hónapra.

16 évesen nyelvvizsgáztam belőle, most 22 vagyok, szinte mindent elfelejtettem. Pár hete napi 2-3 órában magamtól tanulom, de már nagyon unom, senki nem javít ki, csak nyelvtani unalmas gyakorlatokkal megy el az időm.

Te hogyan tanultok hatékonyan egyedül nyelvet?

2011. márc. 8. 12:43
 15/18 A kérdező kommentje:
én sajnos csak tanárral vagy csoporttal tudok hatékonyan nyelvet tanulni. Az előző válaszokban írt nyelvtanulás jó ötlet:) azért lehet érdemes lenne belevágnom az önálló nyelvtanulásba.
2011. márc. 8. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Bizonyos nyelveket önállóan is meg lehet tanulni. Én itthon töltött üres időmben tanultam meg spanyolul..

Egyébként tényleg valami hasznos dologgal üsd el az időd, tanulj meg vakon gépelni, valamilyen nyelvet, vagy akármit, ami szakmádba vágy, pl egy új programnyelvet, ha infós vagy, vagy akármi:)

2011. márc. 8. 12:50
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán a legjobb, ha ezalatt az átmeneti idő alatt is szinten tartod a tudásod, vagy még tanulsz hozzá. Október óta ebben a cipőben járok.. Az egyetlen pozitívum benne, hogy megtehetem amire amúgy nem volt időm amíg diák voltam. Az üresség meg bezártság ellen a legjobb ha sokat vagy társaságban. Én nekiestem az angolnak, e-mailezek egy szlovák és kanadai lánnyal. Emellett igyekszek képben maradni a technika világában. A hétvége meg a barátoké. :)
2011. márc. 8. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Most épp azon filózok miért pontozták le a válaszom.. oda a 100% Összedőlt a világ. :)
2011. márc. 8. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!