Hogy kell puszit adni?
Figyelt kérdés
tudom,hülye és érthetetlen dolog,de képtelen vagyok puszit adni.nem tudom,hogy kell,pedig gyakoroltam,mutatták is,de sehogyse jött össze életem során...2011. márc. 5. 20:39
1/5 anonim válasza:
Összecsücsöríted a szádat, és cuppantasz egyet. Hogy nem lehet tudni puszit adni? Már az 1 éves gyerek is tud.
3/5 A kérdező kommentje:
tudom,ciki és tényleg lehetetlen elhinni... 17/l
2011. márc. 6. 00:13
4/5 A kérdező kommentje:
ha megőrülök se sikerül:összeszorítom,és a cuppanás helyett 1 kattanó hang jelentkezik
2011. márc. 6. 00:16
5/5 anonim válasza:
Ez azoknál szokott előfordulni, akiknek hibásak a fogai, úgynevezett mély harapásuk van. Hordassz fogszabályzót? (mert azzal nem szokott sikerülni) Ha nem hordassz, akkor szerintem kérdezd meg egy fogorvostól, nincs baj e a harapásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!