Miért lett ilyen csöves a VIVA tv?
Figyelt kérdés
Régen tök zsír volt most meg a magyar témát erőltetik.. de nagyon gáz2011. márc. 4. 09:54
1/4 anonim válasza:
Ezért nem bírom én se. Eleve rosszul vagyok a mai magyar "sztároktól", ezek meg még erőltetik is.
A műsorvezetők is tiszta gyökerek, egy normális műsor sincs. Ráadásul a jó zenék késéssel érnek a csatornára.
Még 10-13 éve jó volt a viva, emlékszem, szinte egész nap azt néztem, amikor itthon voltam. De azóta megy a süllyesztőbe. Szerencsére vannak jobb zenei csatornák is.
21/N
2/4 anonim válasza:
Régen tényleg sokkal jobb volt... Szerencsére ma már nem nézek tv-t egyáltalán, csak néha megy otthon, és akkor látom mindig, milyen hulladék. Én azt nem értem, hogy ezekre a szemét magyar "zenékre" tényleg ennyire vevők az emberek, hogy ennyit kell őket nyomatni? Csak mert pl. nekem egy darab ismerősöm nincs, akinek ezek tetszenének, pedig eléggé vegyes az ízlésünk...
3/4 anonim válasza:
xD Mi az h csöves?? xD
Am tényleg, mostanság én sem nézem, mindig csak olyanokat zenéket adnak, amelyik egy nagy résznek tetszik, de mások hánynak tőlle, ez olyan h kivételeznek az emberekkel xD
4/4 A kérdező kommentje:
hát elég cink.. ba**ák meg az annyukat az Istenes Bencével együtt!
2011. márc. 5. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!