Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen csöves a...

Miért lett ilyen csöves a VIVA tv?

Figyelt kérdés
Régen tök zsír volt most meg a magyar témát erőltetik.. de nagyon gáz
2011. márc. 4. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem bírom én se. Eleve rosszul vagyok a mai magyar "sztároktól", ezek meg még erőltetik is.

A műsorvezetők is tiszta gyökerek, egy normális műsor sincs. Ráadásul a jó zenék késéssel érnek a csatornára.

Még 10-13 éve jó volt a viva, emlékszem, szinte egész nap azt néztem, amikor itthon voltam. De azóta megy a süllyesztőbe. Szerencsére vannak jobb zenei csatornák is.

21/N

2011. márc. 4. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Régen tényleg sokkal jobb volt... Szerencsére ma már nem nézek tv-t egyáltalán, csak néha megy otthon, és akkor látom mindig, milyen hulladék. Én azt nem értem, hogy ezekre a szemét magyar "zenékre" tényleg ennyire vevők az emberek, hogy ennyit kell őket nyomatni? Csak mert pl. nekem egy darab ismerősöm nincs, akinek ezek tetszenének, pedig eléggé vegyes az ízlésünk...
2011. márc. 4. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

xD Mi az h csöves?? xD

Am tényleg, mostanság én sem nézem, mindig csak olyanokat zenéket adnak, amelyik egy nagy résznek tetszik, de mások hánynak tőlle, ez olyan h kivételeznek az emberekkel xD

2011. márc. 4. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:
hát elég cink.. ba**ák meg az annyukat az Istenes Bencével együtt!
2011. márc. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!