Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárlástól való elállás?

Vásárlástól való elállás?

Figyelt kérdés
Nagypapám részt vett egy termékbemutatón és rábeszélték egy ágybetétre, aláírt egy papírt (gondolom az adás-vételi szerződés volt vagy megrendelés vagy nem tudom), fizetni nem fizetett semmit még (majd csak a szállításnál kell). Van lehetőség visszamondani a megrendelést??
2011. márc. 3. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Passz... lehet hogy már megszívtátok...

próbáld meg nem átvenni.

Nekem nagyszüleim most vettek 380 000 (!!!) forintért masszázsszéket, ajándék 60 000 ftnyi (haha persze) edénykészlettel.

Megjegyzem én tudom ezeknek a cuccoknak a beszerzési helyét és tudom mennyivel húzzák le az ember fiát - bocs, nagyanyját, nagyapját...

Hát megmutattam neki, hogy én mennyiért hoztam volna azt a széket, de már mindegy, anyum azt mondta ha őket ez boldoggá teszi akkor hagyjam csak...

Jah és nem elengedni őket ilyen vackokra! Valahogy vedd rá őket hogy ne menjenek el, vagy ne vegyenek semmit, te beszerzed nekik OLCSÓBBAN! itt ezen van a hangsúly, mert akk vszeg nem fogják megvenni :)

2011. márc. 4. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Amit aláírt papírt, azon rajta kell lennie az elállás határidejének.

Egyszer foglalkoztak vele a TVben (vagy másfél-két éve), és azt mondták, hogy van lehetőség a vásárlástól való elállásra, de most nem emlékszem, hogy 3, vagy 8 napot mondtak.

Vagy próbáld megkeresni a cég honlapját, elméletileg azon is rajta kell lennie (jól eldugva)

Ha telefonon hívod őket, nem biztos, hogy megmondják, hogy van ilyen lehetőség, sőt, van ahol egyenesen letagadják.

2011. márc. 4. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Na, ezt találtam hirtelen:

[link]

[link]

Írásban levélben (ajánlott levél, kérjél róla e-értesítést), plussz elküldheted faxon is.

Szinte 100, hogy fel fogják hívni őket telefonon és megpróbálják rábeszélni, (akár erőszakosan is, és azt is mondhatják, hogy nincs joga elállni) hogy mégse álljanak el a vásárlástól.

Lépjél minél hamarabb! És készítsd fel nagypapádat, nehogy újból rábeszéljék!

Majd írd meg, mi lett.

2011. márc. 4. 07:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. márc. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!