Milyen idézetet-verset tudnál, amit a barátnőmnek édesanyja elveszítésére írhatnék?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 16:25
1/8 anonim válasza:
Nem akarok tolakodó lenni, de hacsak nem a pap vagy, nem kell az ilyesmit semmivel emlékezetessé tenned!
2/8 anonim válasza:
"Emlékezés
Hulló könnyekkel állunk sírod felett, e sír lezárta legdrágább kincsünket.
Fájdalmat hagytál ránk, üres lett a lelkünk, ezután fogadjuk, soha nem feledünk.
Bíztunk az életben, hittünk a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában.
Csoda volt, hogy éltél és minket szerettél; nem haltál Te meg, csak álmodni mentél."
Ezt a verset a nagymamám emlékére írtam.
Cs.
3/8 anonim válasza:
Miért akarsz írni ilyesmit? Ez visszataszító tolakodás.
4/8 anonim válasza:
Szerintem pár őszinte, szívből jövő szó többet ér, mint egy giccses, elcsépelt idézet.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit!Ne írjatok akkor semmit!Kommentárra nem vagyok kíváncsi!!!
2011. márc. 3. 16:45
6/8 anonim válasza:
Jó, nem írunk semmit. Ilyen hülye kérdést...
7/8 anonim válasza:
Kommentárra nem vagy kíváncsi!!! Mégis hány éves vagy te barom?
Az én apám temetésére az idióta anyám az armageddon zenéjét tette be. Azóta rosszul vagyok, hacsak meghallom azt a zenét, a filmről meg már ne is beszéljünk!!
Bakker mennyi eszed van neked? Szerinted hol fogják az ilyen baromságok a barátnődet érdekelni??
8/8 anonim válasza:
Hát erre a kérdésre valóban érdemesebb nem írni semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!