Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha tesz....

Mit lehet tenni, ha tesz. Veszen nem akar válaszolni az eladó a kérdésemre, holnap pedig már lejár az aukció?

Figyelt kérdés
Ha addig nem válaszol, és én nyerem a licitet (ami eddig nem is volt rá), de átvételkor úgy látom, mégsem éri meg, akkor rosszul jártam és ki kell fizetnem, vagy a kérdésem, ami fent van az adatlapon mentség lehet? Gondolom, nem, de ez olyan fura helyzet...
2011. márc. 2. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy járt-e az oldalon mostanában, ha rákattintasz a nevére, mutatja az értékeléseit és az utolsó belépése dátumát. Könnyen lehet, hogy tényleg direkt nem válaszol, de az is lehet, hogy még nem nézte meg a kérdésedet. Mindenesetre nem kötelező átvenni a terméket, ha nem megfelelő, ha emiatt negatívot ad, azt lehet töröltetni.
2011. márc. 2. 10:07
 2/8 A kérdező kommentje:
27-én lépett be utoljára... Én tegnap reggel kérdeztem, szóval még nem lenne elkésve, de holnap lejár az aukció.
2011. márc. 2. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Licitálásnál külön felhívják a figyelmed,hogy előbb kérdezz,tehát nem mentség,hogy nem válaszolt.Az eladó múlik,hogy átvételkor,ha mégsem megfelelő,semleges értékelés mellett elállhatsz-e a vételtől.
2011. márc. 2. 11:49
 4/8 A kérdező kommentje:

"Licitálásnál külön felhívják a figyelmed,hogy előbb kérdezz,tehát nem mentség,hogy nem válaszolt."

Na ezt most nem értem....

2011. márc. 2. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem pontsan fejeztem ki magam,tehát a terméklapon,a leírás,és a fotók után,nagy zölddel szedett szöveg van,hogy licitálás előtt kérdezz.

Tehát,ha nem válaszol,de te nyersz,akkor meg kell venned a cuccot,vagy az eladó nyugodtan adhat negatívot.

2011. márc. 2. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Én az utolsó válasszal nem értek egyet. Ha mondjuk hamis egy parfüm, az eladó pedig nem hajlandó válaszolni az erre irányuló kérdésre, majd ha a vevő eláll a vásárlástól, mert a reménykedése ellenére mégse eredeti, választ ugye nem kapott, akkor kegyelem semleges vagy negatv jár a vevőnek? Akkor úgy csapják be az embert, ahogy akarják, sőt még az értékelését is rontják?
2011. márc. 2. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlandó válaszolni,nem licitálok,számomra ez egyértelmű.
2011. márc. 3. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsóval egyetértek, csak ez a dolog most nagyon fontos a számomra, és nem lehet már ilyet kapni sehol.

De! Azóta már válaszolt nekem, így minden rendben van :)

Köszi a válaszokat!

2011. márc. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!