Számodra milyen a jó eladó? Teszveszen, vaterán. Legyenek 1 Ft. -os aukció? Vagy a legújabb termékei? Mi alapján döntöd el, hogy ott vásárolsz?
az 1Ft-os aukció alapból nem jelent semmit.
persze ha egy lukas zoknira tolsz 1Ft-ot, akkor azt el fogják vinni 1Ft-ért.
de ha pl beteszek egy laptopot 1Ft-ra, akkor azt fel fogják tornázni, főleg ha minimál árat is tolok, mert hülye lennék odaadni ennyiért.
legyen jó választék, jó áru, legyen az eladó megbízható, tehát sok pozitív pontja, max 5%-ban fogadom el a negatív pontokat azokat is akkor, ha jogosak.
és persze legyen jó az ár.
Tehát te pl. az 1 Ft.-os aukciókat preferálod?
Én személy szerint nem laptop árulásra gondoltam, hanem kozmetikai cikkekre, amiben igencsak vannak 5.000Ft.-os cuccok, amit megtudok szerezni kb a feléért, vagy kicsit többért.
Ismert kozmetikumok.
És erre gondoltam aukciózni.
Szóval 1 Ft.-os aukció, plusz minimálár?
Köszi a véleményed, válaszod!
Egyébként nekem 100% pozitív minősítésem van.
minimálár sokba kerül és a vevők utálják
kategória elejére kiemelsz valamit, akkor hamarabb megtalálják
sok jó minőségű kép és pontos leírás, csili-vili hátterek nélkül
pont azt mondtam, hogy az 1 Ft-osok akkor érnek valamit ha tuti feltornázzák.
ha felteszel egy kozmetikai cuccot ami a kutyának sem kell, akkor egy valaki rálicitál és elviszi 1Ft-ért. akkor érdemes 1Ft-ért feltenni valamit, ha arra tuti sok licit fog érkezni.
És minimáláras aukciónál hogy van a jutalék?
100Ft, és annyi (minimálár díja) vagy 100Ft plusz még a leütési érték 6 %-a is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!