Mitől félsz a legjobban?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is ha kérhetem.2011. márc. 1. 21:10
1/21 anonim válasza:
A magasságtól.A tériszony egy nagyon durva dolog nálam, kb. 2 méter magasban is teljesen szorongok és rosszul vagyok szabályosan.
Emellett a sötétség is eléggé nagy fóbiám, de korántsem akkora, mint a tériszony.
23/L
2/21 A kérdező kommentje:
Tériszonyom nekem is van.
2011. márc. 1. 21:14
3/21 anonim válasza:
egyedül a sötétben kinnt. tudom, ha tröténne valami 1. senkinek se hiányoznék 2. meg se találnának , de szerintem nem is nagyon törődnének azzal, hog nem vagyok ott ahol kellene =/
Meg a halaktól -.-"
5/21 anonim válasza:
fájdalmas haláltól , betegségektől
meg a lányoktól nagyon :D
7/21 anonim válasza:
A butaságtól,a fájdalmas szenvedéstől.A haláltól nem félek.És van egy olyan,hogy elképzelem nagyon komolyan,hogy leesek egy nagy hegyröl a szakadékba:Ez furcsa jó,vagy rossz érzést vált ki belölem néhány másodpercre.47 fiu
10/21 anonim válasza:
Melyik magánytól?A szorongostól? Mert én a magányt szeretem vágyom rá4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!