Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől félsz a legjobban?...

Mitől félsz a legjobban? Gondolkodj el rajta, nagyon komolyan.

Figyelt kérdés
Én pl nem a szellemektől meg ilyen hülyeségektől, hanem az emberektől. Sok az elmebeteg odakint..
2010. jan. 8. 22:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a magánytól! Jól elvagyok egyedül is, kitalálok magamnak dolgokat, de ha sokáig egyedül vagyok, mindenféle hülyeséget gondolok magamról meg a világról, és depresszióba esem. Szóval úgyis mondhatnánk, hogy a depressziótól.
2010. jan. 8. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én talán attol h elvesztem a családtagjaimat vagy barátaimmal történik vmi :(
2010. jan. 8. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán magamtól. Sosem tudhatom, hogy mikor fogok bekattanni teljesen, meg, hogy milyen dolgokat fogok művelni akkor.. Valamint, hogy meddig tudok eltűrni egy jelenleg is fennálló problémát. De lehet, hogy ez azért van, mert alapból a változástól is félek. Nehezen veszem magam rá új dolgokra.
2010. jan. 8. 23:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A haláltól, félek hogy milyen lesz ha megszünök létezni.
2010. jan. 8. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A paneltűztől. :S
2010. jan. 8. 23:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a kizofréniától... Nagyon ijesztő lehet, hogy olyan dolgokat látsz, amiket mások nem, és senki sem segíthet.
2010. jan. 9. 00:20
 7/12 anonim ***** válasza:
*skizofrénia
2010. jan. 9. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Én attól, hogy akaratlanul megbántom a barátaimat.. És hogy mi lesz ha már egyedül leszek és nem lesz senki körülöttem aki feldobna?
2010. jan. 9. 00:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Pókok :D
2010. jan. 9. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:
hogy börtönbe kerülök ártatlanul, hogy egyszer szenilis/alzheimer-kóros/nagyon beteg leszek
2010. jan. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!