Véleményetek erről? Zavarna?
Van egy barátom már 9 hónapja járunk mielőtt elkezdtünk járni azelőtt 3éve már ismertem és barátok voltunk..
Együtt jártunk szinjátszóra és ott ismertem meg. De suliba is egy suliba járunk. Na már most van egy barátnőm aki ugyanúgy ismeri őt és barátok meg előtte a barátnőmnek bejött de nem akart járni a mi kapcsolatunk meg váratlanul fordult barátságból szerelemmé. A családját már ismerem és nagyon kedvesek az apukájával jól elvagyunk de ha valahol megjelenik az apukája ( ő jön értünk vagy éppen bejön a suliba a versenyek miatt) és ott a barátnőm akkor egyből a nyakába ugrik hogy SZIAAAAA és össze vissza puszilgatja.. először nem annyira zavart de aztán barátnőm egy csomo olyan dolgot csinált amivel elvesztette a bizalmam.. ( pl. smárolt össze vissza mindenkivel és mielőtt jártunk a barátommal is.. tudom.. tudom... :/Meg amit elmondtam azt vissza mondta másnak..)
Ezért most már kevésbé bízom benne.. Persze van más barátnőm is.. Na szóval a barátom apukájával jól elvagyunk mert szoktunk beszélgetni.. a barátnőm is..
Szóval arra lennék kiváncsi titeket zavarna ha így viselkedne a barátnőtök mert engem nagyon zavar most már hogy még köszönni se marad időm mert a nyakába ugrik és messziről kiabálja a nevét..
nemértem...az barátod apukáját puszilgatja a barátnőd???xD ebből úgy jött.
""A családját már ismerem és nagyon kedvesek az apukájával jól elvagyunk de ha valahol megjelenik az apukája ( ő jön értünk vagy éppen bejön a suliba a versenyek miatt) és ott a barátnőm akkor egyből a nyakába ugrik hogy SZIAAAAA és össze vissza puszilgatja.. ""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!