Habibi kérdése:
Segítség! Megkergültem! Miért akarok mindenkit piszkálni? Szólj be nekem!
Figyelt kérdés
nem tudom mi bajom van, csak annyit tudok, hogy belémbújt a kisördög. Most mindenkinek úgy visszaszólnék itt e gyik-en. De már kaptam is érte, leszázalékoltak :P Anyum azt mondaná, hogy mosakodjak meg hideg vízzel, de nem akaródzik :P valaki lehűtene? Írjatok vmi kemény dumát, az segítene :)
köszi
2011. febr. 25. 19:12
1/4 szamóca. válasza:
ugy eltudom képzelni pedig ahogy kimész: "anyuuu mit csináljak, valami baj van... midnenkinek be akarok szólni gyikeeenn...." probáldmárki mit szól. aaztán írd meg.
2/4 A kérdező kommentje:
kipróbáltam, azt mondta beteg vagyok :) lehet, h. igaza van de Köszi szamóca , nyami az finom ...
2011. febr. 25. 19:20
3/4 szamóca. válasza:
akkor még egész jo a türőképessége. én gyerekem nyögne egy ilyen beállítanám mosogatni másnap reggelig el sem jöhetne onnan:D jo kis antikockítás
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, hát én azt csináltam egész nap, most meg úgy elmentek otthonról (ha értesz), néha előjön, főleg amikor magneB6-ot veszek be, pedig ennek pont ezen kellene segítenie, majd írok is nekik egy panaszlevelet, h. milyenek a mellékhatásai az emberre nézve
2011. febr. 25. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!