Miért van az, hogy a pasik szex közben magukon hagyják a zoknijukat?
Figyelt kérdés
Nem mindegyik és nem mindig, de előfordul.2011. febr. 25. 11:10
1/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, de megkövetelem, hogy levegye :D magamon akkor hagyom, ha szép térdzokni van rajtam, mert a párom imádja :)
2/12 A kérdező kommentje:
De találkoztál már ilyennel?
Tudod, filmekben is vannak és olyan röhejesek.
Élőben viszont gusztustalannak tartom.
Ha én levetek mindent, ők miért nem?
2011. febr. 25. 11:18
4/12 anonim válasza:
Párom elején magán akarta néha hagyni, de mindig szóltam, hogy nem kell semmilyen ruha.
5/12 anonim válasza:
lehet, hogy tényleg lustaság:D nálunk is előfordult néha, de megszóltam :)
6/12 A kérdező kommentje:
11:21
Soha, senki sem szólt még, hogy elég kiábrándító látvány, ha MINDENT megmutatsz, csak a zoknid marad rajtad?
Megpróbáltam szépen fogalmazni.
2011. febr. 25. 11:31
7/12 anonim válasza:
Fiegyel kedves kérdező néha a páromnak is rajta marad a polo, vagy zokni rajta ( ugye a bugyi az már útba lenne ) , én nem érzem magamat igénytelenek, sem ő, szerintem ez a mi döntésünk, hogy hogyan, és miként szeretkezünk! Én is próbáltam finoman fogalmazni! Nem kell ám rögtön fikázzni. Ennyi! Jőhet a piros kéz. :-)
9/12 A kérdező kommentje:
Nem volt piros kéz, és nem akartalak megbántani, csak a betűkkel nem lehet hangsúlyt írni.
Csak egy egyszerű kérdésnek szántam.
Szóval ezt olyannak érzem, mintha egy nő melltartóban mászkálna előtted és nem lenne rajta bugyi.
Minek a melltartó, ha már MINDEN MÁST megmutatott?
Érzed a komikumot?
2011. febr. 25. 12:16
10/12 anonim válasza:
persze, amugy nem bántotál meg :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!