Van olyan "szer" "dolog" amitől lehet hányni?
nem azért kell, mert ezzel akarok fogyni, hanem suli miatt, lol
jól jönne jövőhéten, és az a baj, hogy a szüleim nagyon szigorúak, ha nincs 38+ lázam, vagy stb ,,, akkor nem hagyják, hogy otthon maradjak, és a suli is olyan, ha azt mondom az irodában, hogy fáj a hasam , vagy a fejem leküldenek az iskolai rendelőbe, ott megnéznek, megmérik a lázat, és ha nincs láz kapok egy fájdalom csillapítót és maradhatok bent, de ha hánynék akkor talán hazaengednének, és még a szüleim se küldenének másnap suliba és kaphatnék 2 nap szabadságot..
kérlek , csak értelmes válaszokat írjatok és ne kritizáljatok, tényleg szükségem van most erre , de másképp nem menne... előre is köszi ,
jaja,... de az a baj, hogy össze eszek mindent, és jön a hasmenés, kitudja meddig tart, de ez a hányásos módszer jobb lenne, hányok 1x vagy 2x és le van tudva..
de azért köszi az ötletet! ^^ :)
na,jó , persze a tanár előtt ledugom az ujjam, és tanárnő hánytam, úristen beteg vagyok -.-
vagy beb*szva bemegyek , akkor szerintem egy örök életre kib*sznak a suliból...
olyan jó ötletek, hogy huhhhh.. inkább akkor ne is írjatok -.-
"de az a baj, hogy össze eszek mindent, és jön a hasmenés, kitudja meddig tart"
Nem érted??? Igazából nincs hasmenésed csak azt mondod h az van meg öt percenként szaladsz a WCre. Úgyse ellenőrzik! Persze ezt még otthon. Hasmenéssel nem fognak elengedni suliba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!