Kapható olyan készítmény (tabletta, ital v vmi) amitől hányni lehet, vagy legalább elősegíti a hányást?
Nem figyelitek hogy milyen kategóriában van?Táplálkozás!
Le akar fogyni hányással!
a kérdezőnek meg annyit hogy nem vagy normális ha ilyet csinálsz!
Ne akarj hányni nagyon rossz dolog.Amikor én nagyon beteg voltam napokig hánytam és már annyi erőm sem volt hogy felkeljek a földről hiába ittam sok folyadékot kihánytam és máár annyira ki voltam száradva hogyha nem segített volna az orvos már rég az egyik temetőnek a lakója lennék.
Fogyási célra inkább egészségesen táplálkozz és mozogj sokat azzal nem teszed tönkre az egészségedet.Egészséges táplálélok pl:zöldség,gyümölcsös kaják,csirke,hal.
Ne egyél zsíros kaját és édességet.
De ha te továbbra is a hányáshoz ragaszkodsz azt ajánlom hogy sürgősen keress fel egy jó pszichológust!
orvossal beszélj erről. hányni nagyon egészségtelen.
ha gyakran csinálod, ki fogja készíteni a nyelőcsövedet (a gyomorsav), a garatodat, a szádat, és a fogadidat. ebbe tönkre lehet menni.
*robin*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!