A PA-MA Bt. Győr, Botond utca 8. valós cég? Sajnos nem találok róla semmit. Külföldi munkát ajánl, de rózsaszín csekkel. Van egy olyan érzésem, hogy kamu. Természetesen nem fizetek addig, míg ki nem derül.
Én is olvastam a hirdetést, szerintem is csábító, de ha már ő kér pénzt az valahogy nagyon nem jól indul, meg hát, igen ezeknek a cégeknek, vagy meghirdetőknek lehet hogy fele kamu, ahogy ti is írjátok
Sok sikert a munkavállaláshoz a továbbiakban, remélem sikerül. Csak óvatosan
ha cégről kell információ akkor a www.cegfurkesz.hu oldalon találtok róla információt, és ott azt is megtudjátok nézni hogy valós-e vagy törölt, vagy hogy egyáltalán létezik-e olyan...
Minden jót
utánna jártam!
Olyan, hogy PA-MA Bt létezik, de Győrben nincs olyan!!
Oda a legközelebbi PA-Ma Bt-is csak több 100 km-re van
Csak itt van ilyen cég:
Budapest
Máza
Bonyhád-Majos.
Nagykanizsa
Látrány.
Tokaj...
Alap szabály... Ha fizetni kell a munkáért, akkor az NEM VALÓS!!!! Én is több esetben jártam így, hogy 200-500-1500.-Ft-ot kért, fizettem, és vagy olyan válasszal jött, hogy sajnos nem, vagy egyáltalán nem is jelentkezett többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!