Mindenhol megszaporodtak a kéregetők, vagy csak a mi környékünkön? Győr
Most nem a belvárosban csücsülő otthontalanokra gondolok, hanem azokra, akik becsöngetnek és vmilyen igazolványt is mutogatva pénzt kérnek. Korábban évente egy-két alkalommal volt erre példa és egy keveset persze mindig adtam is.
De most már, hogy naponta jönnek (sőt volt, hogy alig fél óra különbséggel csöngették végig a lépcsőházat) kezdek dühös lenni. Tudom, tudom gazdasági válság és egyebek, de ennyit és ennyiszer már nem csak nem akarok, hanem nem tudok adni. A kéregetők (jól öltözött középkorú nők többnyire) nem érik be egy sima nem válasszal, hanem próbálnak győzködni, mint a Jehova tanui...
Kezdem unni...
A mi városunkban, a mi lakókörnyezetünkben észlelhető ez a változás, vagy máshol is?
Ti hogyan kezelitek?
Válaszolj minden kérdésükre kérdéssel.
Kicsi gyakorlat kell hozzá, de majd meglátod jó szórakozási alkalom lesz a hívatlan vendégből :)
De jó lenne, ha szórakozásnak tudnám felfogni... Sajnos nekem inkább megemelkedik a vérnyomásom...
Volt egyébként amikor már nekem is csak valami 150 ft maradt arra a hónapra (de tényleg), ezt mondtam is a nőnek. De még erre is azt mondta, hogy elfogadja köszöni ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!