Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet élvezni ebben a...

Mit lehet élvezni ebben a vacak életben?

Figyelt kérdés
Nincs kapcsolatom,nem tudok kapcsolatot kialakítani. Nem szeretek mosolyogni,bár szoktam olykor. Azt is zárt szájjal.
2011. febr. 22. 10:10
1 2
 11/18 anonim válasza:

Igaza van a motoros csávónak (úgy szűrtem le fiú).

Találj valamit ami igazán érdekel, rakj magad elé célokat.

És hidd el, a szerelem nem minden, mert elmúlik, vagy csak kínlódsz tőle a végén.

Magadnak élj, ne másért.

Próbálj ki sok dolgot, tanulj, olvas, szórakozz, buliz, próbálj ki mindent, ha megteheted menj világot látni, vagy a tengerpartra heverészni. Ott biztos találsz majd pár jóképű, izmos, napbarnított pasit, és már csak a munkájukból adódóan olyat aki lesi minden kívánságod.

2011. febr. 24. 14:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Gond az,hogy a pasik nem érdekelnek,ugyanis fiú vagyok és ezenfelül még hetero is :)
2011. febr. 24. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Mostanában nekem is egyre többször megfogalmazódik ez a kérdés bennem. :/ Nincs senkim, nem is lesz, egyedül vagyok, mint a kisujjam, kövér is vagyok, hiába fogyózok, áhh, szar. Nem is beszélve az ország helyzetéről...
2011. febr. 24. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen világot élünk,de a reményt soha nem szabad feladni!!!
2011. febr. 24. 15:31
 15/18 szamóca. ***** válasza:

arról csak te tehetsz ha nem élvezed az éltet. Csak a párkapcsolat jelenthet boldogságot? Miért gondolja midnenki ezt? akárhányszor akárkitől megkérdezzük miért nem bodlog, mindig az a baj hogy nincs kapcsolata... nem csak abban lehet megtalálni a bodlogságot. ne keresd görcsösen a párod, csak éld az életed és csináld amit szeretsz.

egyébként hogy mit lehet élvezni?

szex, alvás, zene, barátok, szivárvány, gintonic, kávé, kiskutya, pizza, sajtburger, szép kép, szép táj, kirándulás, kocsmázás, olvasás... bármi. minden apró jó dolog. ha majd értékelni fogod őket boldog leszel.

2011. febr. 24. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Érdekel téged a számítógép és a zeneszerkesztés. Akkor foglalkozz ezzel a kettővel. Olvass fórumokat, tanulj a jobbaktól, segíts a rosszabbaknak. Nézz Youtube videókat - bár ha jól sejtem azt inkább sz.géppel összefüggően lehet, de ki tudja. Szerkessz zenéket, hallgass mások által szerkesztett zenéket. Gyakorolj, hogy lepipáld őket! Kass haverokat, akiket ez a kettő dolog érdekel. Olvass cikkeket a két témában.

Néha nézz meg egy-egy filmet vagy ruccanj ki a haverokkal.

Nekem az az elvem, hogy nem mindenkit a diszkó, nem mindenkit a társaság kapcsol ki. És nem mindenkit a filmek.

Csináld azt, ami TÉGED kikapcsol.

2011. febr. 24. 16:06
 17/18 A kérdező kommentje:
Nincs mit élveznem ebben a sztuyokban. Egyedül legalábbis nehéz. De a zeneszerkesztést megpróbálom.
2011. febr. 24. 16:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Ó mész te a f@szomba! Ne rinyálj már! Egy jó darabig nekem se voltak barátim, de amióta megvan a b*zi motor, egy csomó embert ismerek. Ha sose csinálsz semmit, akkor nem lesznek barátaid. A zenélés meg qrva nehéz lesz, főleg az elején, de hidd el, megéri! Vagy szedj össze 2 embert, akivel kb jóban vagy, menjetek el szórakozni, úgyis összeismerkedsz pár köcsöggel... A motoros f@szfej voltam.
2011. febr. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!