Lakásban olyan rejtekhelyet tudtok, ami nem feltűnő?
Az a rolóházas dolog rossz ötlet, mert nálunk a zsaruk házkutatáskor ott is megnézték.
Viszont a plafont nem, nálunk nem simán be van festve, ha nem rá van ragasztva valami, ami picit felvált, és alá dugtunk vmit :P De hát ugye ez se mindenkinek ilyen. :S
De az a könyves dolog tetszett :D
Nemár, tényleg megnézték a rolóházat is? :DD
Most eszembe jutott, hogy fióknak lehet dupla feneket csinálni és az alá pakolni, bár az elég körülményes dolog. :/
Fölhívnám a figyelmeteket, hogy a betörők úgy indítanak, hogy MINDENT kiszórnak a szekrényekből, ágyból - fiókostul, mindenestül. Megnézik azt is, ami a fiókban volt - és azt is, ami utána ott maradt a szekrény, ágy oldalán, tetején.
Tehát kevés az, ha ELŐLED jól el van rejtve valami.
Ha nincs eredmény, akkor kezdik nézni a wc tartályt, stb.
"Melyiket választottad kedves kérdező?"
Ez jó volt :-)
Ismered a jeligét: "Ha nem hívnak is - jövünk!"
Mindegyik válaszban volt hasznos info szerintem, de már többször körülnéztem s lakásban, hogy hova is lehetne...
Végül is találtam egy jó kis helyet, de még a "kivitelezésén" csiszolni kell egy kicsit. Adott egy ágyneműtartós franciaágy. Na ha felnyitom akkor a felső részén ami tulajdonképpen egy fa keretből áll, rajta szivacs, a tetején bútorszövet. Gondolom másnak is ilyen:-)Az enyémnek ha felnyitás után alulról nézzük, akkor a szivacsréteg alatt van kb:10 cm üres rész, amit egy szövettel zárnak le és ez csukódik rá tulajdonképpen az ágyneműtartóra. Ebbe a 10 cm-es részbe bárhova tehető elég sok minden, mert az ágy teljes területét lehet "hasznosítani. Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogy tudnám a szövetet úgy megbontani kis helyen, hogy bármikor betehető és kivehető legyen az eldugandó dolog, de úgy hogy azt egy kívülálló ne vegye észre.
matrac alá:Djó,ez csak egy kis nosztalgia:D
esetleg társasjáték dobozában a játéktábla alávideokazetta tartóba stb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!