Melyik volt a legcikibb név amivel találkoztál?
Figyelt kérdés
Kezdem én: Mindkettő a mi településünkön lakik: Kolompár Szandokán, Szabó Gandalf..2009. febr. 14. 14:43
1/26 anonim válasza:
Lakatos Marlonbrandó
Kolompár Washington
2/26 anonim válasza:
hát...Héra ismerek egy lányt akit így hívnak, de nem mondom a vezetéknevét, mert lehet, hogy a családja olvassa.
3/26 A kérdező kommentje:
A Héra szerintem nem is annyira gázos...
2009. febr. 14. 14:59
4/26 anonim válasza:
Mamám boltjába bejött két .... hagyjuk...., és szólt az 1ik: há de emerencijja!
5/26 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok: így magában a név nem olyan gáz, de hogyha a vezetéknevével mondják, úgy már eléggé... Halottam még olyat is, hogy Kovács (nem biztos, hogy ez az) Marcell Yuuki (!!!) ez a lényeg. Egy magyar ember neve. Meg Adorján. Ismerősöm neve Riana. Csak picit furi név.
6/26 A kérdező kommentje:
Hát a Riana meg a Yuuki tényleg röhejes. Ezek a nevek a saját hazájukban szépek..
2009. febr. 14. 15:14
7/26 anonim válasza:
Bocsi hogy ennyit írok. (ismét 2. válaszoló). Van egy munkatársam akinek Xénia a neve. Szerintem nem olyan idétlen, hanem inkább különleges név, de gondoltam elküldöm neked.
8/26 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. febr. 14. 15:19
9/26 anonim válasza:
Ez nem idegen, de szerintem nem szép név: Zelma.
10/26 anonim válasza:
Szabó rómeó (olasz egyébként a srác), Vilán Szamanta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!