Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kihez lehet segítségért...

Kocsis Magdolna Anna kérdése:

Kihez lehet segítségért fordulni, ha magadtól nem tudod megoldani a problémádat? Mert az önkormányzat, családsegítő, alapítványok, egyesületek szét tárják a kezüket és azt mondják nem tudnak segíteni.

Figyelt kérdés

Nagy bajban vagyunk. 7 éve nevelem 3 gyermekemet egyedül.

Albérletben lakunk. Tavaly juniusában egyik napról a másikra elvesztettem a munkámat azota munkanélküli vagyok.Itt a környékünkön közel távol sincs munka. A családiból és a szociális segélyből próbálunk lavirozni ami már nem sikerül. Az albérletünk havi 60000 Ft a rezsi pedig havi 104000 Ft. Az össz jövedelmünk pedig 87500 Ft.

Mindegyik gyerekem iskolás.A rezsi tartozásunk 184000 Ft.A bérleti díj elmaradásom 120000 Ft. Utobbi abból lett hogy számlát tudjunk kifizetni, mert ha nem akkor az lenne a több. Szertenénk elköltözni innen Pesthez közelebb mert ott lenne munkám, de ahhoz ki kellene tisztáznom az elmaradásomat és persze össze kellene gyüjtenünk az új albérletre ami havi 40000 Ft lenne. A költözéssel együtt igy kellene plussz 135000 ezer Ft. Ez igy összesen 434000 ezer Ft-ba kerülne. Pestre azért nem tudok innen feljárni mert nincs pénzem a bérletre ami havonta 32000-be kerülne. Sokszor hónap közepétól fogva sokat éhezünk.Már mindent eladtam ami értékünk volt. Nincs már másunk csak a reményünk, hogy valakik segítenek rajtunk hogy ebből az ördögi körből kitudjunk mászni és újra egyenesbe jöjjön az életünk.lelehet ellenőrizni amit írtam.

2011. febr. 21. 10:04
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszadok!

Az internetem sincs kifizetve,ha ez bárkit is mmegnyugtat.

Fent vagyok az iwiwen,de az már egy régi dolog. Párkapcsolatot pedig oda azért irtam ki mert,hogy megkiméljem magamat a hülye ajánlatoktól. Az a kép ami kint van rólam az 4 évvel ezelött készült. Meglepödnétek ha most látnátok. Még én is megriadok magamtól mikor tükörbe nézek. Igen szeretek billiárdozni de már 5 éve nem billiárdoztam. Valamikor nekem is jól ment a sorom de akkor még dolgoztam. Hozzá teszem aki nem hisz nekem az nyugodtan jöjjön el és gyözödjön meg róla. Az ajtom nyitva áll nincs mit takargatnom. Szégyelni is csak a szegénységemet szégyelhetem és talán azt hogy kérdést mertem feltenni,mert szeretem a gyerekeimet. Ha ez bün úgy bocsánatot kérek.

Mindkét lányom anyagcsere betegségben szenved ami magas vérnyomással is jár.Mind ketten feküdtek emiatt köházban.

Tegyem fel az iwivre a zárójelentésüket? A nagyobbik lányom asztmás és allergiás beteg is. Irjam ide a saját betegségeimet is? Mert ha kiváncsiak vagytok rá nagyon szivesen megteszem.

Zsuzsi! Sikerült telefonon beszélnünk de megadom az email cimemet és ott értekezhetünk tovább. E-mail: magdolna65@feemail.hu

2011. febr. 27. 10:45
 22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szivesen küldök a családomról képet ha ez bárkit is megnyugtat,csak irja meg hogy hová küldjem.
2011. febr. 27. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!