Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kihez lehet segítségért...

Kocsis Magdolna Anna kérdése:

Kihez lehet segítségért fordulni, ha magadtól nem tudod megoldani a problémádat? Mert az önkormányzat, családsegítő, alapítványok, egyesületek szét tárják a kezüket és azt mondják nem tudnak segíteni.

Figyelt kérdés

Nagy bajban vagyunk. 7 éve nevelem 3 gyermekemet egyedül.

Albérletben lakunk. Tavaly juniusában egyik napról a másikra elvesztettem a munkámat azota munkanélküli vagyok.Itt a környékünkön közel távol sincs munka. A családiból és a szociális segélyből próbálunk lavirozni ami már nem sikerül. Az albérletünk havi 60000 Ft a rezsi pedig havi 104000 Ft. Az össz jövedelmünk pedig 87500 Ft.

Mindegyik gyerekem iskolás.A rezsi tartozásunk 184000 Ft.A bérleti díj elmaradásom 120000 Ft. Utobbi abból lett hogy számlát tudjunk kifizetni, mert ha nem akkor az lenne a több. Szertenénk elköltözni innen Pesthez közelebb mert ott lenne munkám, de ahhoz ki kellene tisztáznom az elmaradásomat és persze össze kellene gyüjtenünk az új albérletre ami havi 40000 Ft lenne. A költözéssel együtt igy kellene plussz 135000 ezer Ft. Ez igy összesen 434000 ezer Ft-ba kerülne. Pestre azért nem tudok innen feljárni mert nincs pénzem a bérletre ami havonta 32000-be kerülne. Sokszor hónap közepétól fogva sokat éhezünk.Már mindent eladtam ami értékünk volt. Nincs már másunk csak a reményünk, hogy valakik segítenek rajtunk hogy ebből az ördögi körből kitudjunk mászni és újra egyenesbe jöjjön az életünk.lelehet ellenőrizni amit írtam.

2011. febr. 21. 10:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves Zsuzsi!

Ma sikerült felhivnom,csak iskolában van. Vissza fog hivni. Sajnos már nagyon rossz helyzetben vagyunk mert az e havi számlák amik kijöttek több mint 130000 ezer.

Számlákra csak 500000 ezer kellene. Végünk van.

2011. febr. 25. 15:16
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudok mit mosdani, csak azt hogy sokszor gondolok rátok, és nagyon szorítok, hogy sikerüljön valami megoldást találni. Próbáljatok meg valami gyűjtést szervezni, mert ekkora összegnél már biztos nincs más megoldás.

Írd majd meg, hogy mit sikerült beszélnetek a barátommal!

2011. febr. 25. 16:36
 13/22 A kérdező kommentje:

Kedves Zsuzsa! A barátod nem hivott vissza.

Én már nem tudom felhivni igy is a lányom barátnőjétől kértem el a telefont, de már azon sincs pénz. Gyüjtést szervezni, de hogyan és ki? Már irtam énekeseknek, szinészeknek,müsörvezetöknek is. Egyedül a Bálint Antónia irt vissza,de ő sem tud segiteni. A jövö hónapban egy éves leolvasások lesznek gáz, villany már előre félek töle.

2011. febr. 26. 10:55
 14/22 anonim ***** válasza:

Vagy nem leli a számod, vagy valami közbe jöhetett, és már késő lehetett, de rácsörgök, utánanézek a dolognak!

Ha nincs meg a számod a telefonjában, kiírod ide?

Vagy adjak egy e-mail címet, és elküldöd oda? Legfeljebb valami csúnyát írok, hogy jelenthesd a moderátorok felé, és akkor letörlik a hozzászólásomat, amiben a cím lesz, hogy ne legyen itt közszemlén.

Most kinyomja nekem is, remélem nincs baj, mert a felesége ikreket vár, és elég veszélyeztetett...

2011. febr. 26. 11:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Felhívtam egy másik ismerősömet, aki családsegítő Pécelen, és azt mondta, hogy valami nem kerek itt, mert három gyerekkel alsó hangon 130 körül kellene, hogy kapjál havonta. Ő is azt mondta, hogy szívesen beszél veled, ha megadnád a számod, hétfőn felhívna.

Írd meg a számod!

2011. febr. 26. 11:43
 16/22 anonim válasza:
48%
Internetre van pénzed??
2011. febr. 26. 14:36
 17/22 anonim válasza:

Aki valóban éhezik a hónap közepétől annak az is nagy dolog ha egy két nappal kevesebbet kell, az internet árából pedig egy két napig lehetne enni, az is több mint a semmi. Főleg ha a gyerekeimnek nem tudok mit adni és éheznek!

A tanulást pedig meg lehet oldani, minden iskolában van már internet hozzáférés, léteznek könyvtárak, tankönyvek is.

Egyébként nem érdekel az egész, lehet hogy igaz a történet, de az is lehet hogy nem és jól átver titeket!

2011. febr. 26. 17:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Két nap kajálással nem nyernek annyit, amennyit vesztenek, ha még ez sem lenne.

Amúgy szerintem nem otthonról ír.

2011. febr. 26. 18:26
 19/22 anonim válasza:
rákerestem az iwiwen, nem tűnik annyira elesettnek, a gyerekeiről szó sem esik, hogy vannak vagy nincsenek, sokkal inkább a bulizásról ír, a szórakozásról, biliárdozásról....hozzátenném azt írja van kapcsolata, tehát nem olyan biztos hogy egyedül neveli a gyerekeket.(ha vannak), az ismerősei közt van egy kislány aki 15 éves, szerintem hasonlít rá...talán a lánya, neki pedig a legfőbb időtöltése az msn! Nézd csak meg!
2011. febr. 27. 07:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Szeret a magyar sírni!
2011. febr. 27. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!