Mi kell a nőnek? Értem ez alatt, hány centi minimum max. és idöben a sex 30min,2-3 ora?

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-22 07:41
Üzenem, hogy nemhogy létezik, hanem minden nő ilyen. Ezt csak egy-két nagyon fiatalka, vagy nagyon buta pasas nem tudja.
Köszi az egyetértő válaszokat, mi sem bizonyítja ezt jobban.
(még az a nő is ilyen, aki mondjuk pénzre hajt.)
"Üzenem, hogy nemhogy létezik, hanem minden nő ilyen. Ezt csak egy-két nagyon fiatalka, vagy nagyon buta pasas nem tudja."
Valóban minden nő ilyen, és valóban a nő egy kis gyengédségért képes a szexre, de az egész hatalmas tévedés ott kezdődik, hogy mindenki a legjobbra vágyik.
A lányok képesek egy kedves, vicces, őszinte, jóképű srácot csak úgy hanyagolni, vagy nem venni számba azért, mert van egy másik lehetőség ami úgy szól: 180-198cm magas, izmos, van autója, van pénze (ezek az opciók akár külön-külön is, nem minden esetben az összes). A nő igényének súlyosságától kezdődik az egész. Valóban mindegyik gyengédségre vágyik, de mindegyik a saját-maga igényének emberétől:))

Én, már a téma tárgyától eltért válasszhoz írtam a megjegyzést! Ha már odaírtad, hogy nem erről volt szó:)
De ha érted a célzást, legvégül oda jukadunk ki ahonnan kiindúltunk. Az, hogy mi kell neked, az egy dolog, az, amit tapasztalt egy pasi az már másik dolog:) Szerintem, realista válaszokat adjatok a kérdésre, mert mindaz amit éreztek, az telyesen eltér attól, amit akartok!

Szerintem nem így van, mélyen magamba néztem, és biztos, hogy egy kedves, okos és törődő hapsit (mint általában az összes pasim volt fiatalon és amilyen a férjem most) soha nem cserélnék le egy akármilyen délceg hercegre, és ilyenekkel soha szóba sem álltam. Csak arról írtam, hogy ha van két ugyanolyan személyiségű (persze nincs, de tegyük fel) hapsi, és az egyik jól is néz ki és van pénze, a másik meg szegény, mint a templom egere és még randa is, akkor nyilván az előbbit választja a nő, és ebben sincs semmi csúnyaság, hisz az egészet a génjeinkben van; a nő azt nézi, kire lehet alapoznia jövőt, ki a "jó vadász", aki el tudja majd látni a családod és nyugodt hátteret tud biztosítani a leendő gyermekeknek, és a szépség is relatíve ezért fontos, nem véletlenül van jelen, mint fogalom a fejünkben, hisz a legmegfelelőbb genetikai hordozót keressük, a gyermekeink számára, és ki a jó?- Aki "szép"....néztem erről egy műsort a spektrum, vagy nacionalen nem rég, ott ez nagyon szépen le volt vezetve, én nem is tudok és nem is akarok ebbe ennél mélyebben belemenni.
De a szépségnél és gazdagságnál számomra más értékek mindig többet értek, és szerintem bőőőőven nem vagyok egyedül. Egy üres fejű, bunkó gazdag elmehet a fenébe, ha van helyette csóró, de értékes, aki, ha egy fokkal szebb az ördögnél, már jó is. A férjemnél szegényebbet ritkán láttam, fiatalok voltunk, de benne láttam, az eszében a lehetőséget, hogy talpraesett és okos, és támaszkodhatok rá egész életemben, s lám, igazam lett, mára már szép, jó állása van, nem is keres olyan rosszul, bár ez csak viszonyítás kérdése, én elégedett vagyok. Aztán meg, ha arról van szó, nekem a masszázs és simogatás jobban kell, mint a szex, és, ha esetleg egy nap itthon van, és segít nekem a háztartásban, a gyerekekkel, és kedves, és este összebújunk, mikor már el vagyok telve iránta szeretettel és hálával, és úgy nézek rá, milyen fantasztikusan szerencsés vagyok, hogy ő van nekem, no és akkor esetleg el kezd simogatni, akkor az magával hozza a....szexet is---és ez nem előre kigondolt prostitúció, hogy valamit valamiért, ha ő ilyen volt, hálából kedves leszek vele, nem. Egyszerűen jön, mert szeretem, mert ilyen.

Zsuzsi0000
Na, azért kíváncsi lennék, hogy hogy örülnél egy 10 centisnek! :D
Ha valakinek 10 centis akkor az nagyon kevéske, akármilyen jól is bánik vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!