Mi kell a nőnek? Értem ez alatt, hány centi minimum max. és idöben a sex 30min,2-3 ora?

Szerintem, ha egy nő szeret valakit, akkor is jó lehet a szex, ha 10 cm-es. Azért az alatt már komoly szerelem kell, hogy legyen, úgyhogy azt mosdom, legyen az a 10 a minimum, azzal már lehet örömet okozni.
Maximum is mindenkinek más, ki mit bír el, azért a túl nagy már kellemetlenségeket okoz, és szerintem rosszabb, mint ha inkább túl kicsi.
Idő? van, hogy kell egy óra, van, hogy nem kell 5 perc. Ez is egyén és az aktuális hangulat függő dolog.
Ha az érdekel, mi kell a nőnek, akkor ne a szexről kérdezz.
Egy kedves egész testet érintő cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér, és attól jobban és többet kívánja a szexet is.
A szex is lehet éppen vad, vagy nagyon lassú és érzelmes, csak figyelni kell a jelzésekre, és ha az nem megy, akkor kérdezni kell az aktuális partnertől, hogy most épp mire vágyik.

Inkább kisebb legyen mint nagy. 8 cm fölött már használható a "dolog", de azért az ilyen kicsi ritka. Maximum kb. 17 cm. De persze lehet több is, csak ne akarja tövig benyomni mert az csak fáj, és nem jó.
Nem szeretem ha sokáig tart a szex. Szóval 15-40 perc ami elég előjátékkal mindennel együtt.
De persze ez csak rám vonatkozik, más nőnek nem tudom mi kell.

"Egy kedves egész testet érintő cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér,"
Ilyen nő létezik még???

Zsuzsi0000, teljes mértékben egyet értek veled! :)
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!