Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi kell a nőnek? Értem ez...

Mi kell a nőnek? Értem ez alatt, hány centi minimum max. és idöben a sex 30min,2-3 ora?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 10:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha egy nő szeret valakit, akkor is jó lehet a szex, ha 10 cm-es. Azért az alatt már komoly szerelem kell, hogy legyen, úgyhogy azt mosdom, legyen az a 10 a minimum, azzal már lehet örömet okozni.

Maximum is mindenkinek más, ki mit bír el, azért a túl nagy már kellemetlenségeket okoz, és szerintem rosszabb, mint ha inkább túl kicsi.

Idő? van, hogy kell egy óra, van, hogy nem kell 5 perc. Ez is egyén és az aktuális hangulat függő dolog.

Ha az érdekel, mi kell a nőnek, akkor ne a szexről kérdezz.

Egy kedves egész testet érintő cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér, és attól jobban és többet kívánja a szexet is.

A szex is lehet éppen vad, vagy nagyon lassú és érzelmes, csak figyelni kell a jelzésekre, és ha az nem megy, akkor kérdezni kell az aktuális partnertől, hogy most épp mire vágyik.

2011. febr. 21. 10:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabály. Minden nő más, személyiségtől, hangulattól, partnertől, meg még sok mindentől függ.
2011. febr. 21. 10:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Kielégitett a válasz , köszönöm. föleg Zsuzsinak! F30
2011. febr. 21. 11:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kisebb legyen mint nagy. 8 cm fölött már használható a "dolog", de azért az ilyen kicsi ritka. Maximum kb. 17 cm. De persze lehet több is, csak ne akarja tövig benyomni mert az csak fáj, és nem jó.

Nem szeretem ha sokáig tart a szex. Szóval 15-40 perc ami elég előjátékkal mindennel együtt.

De persze ez csak rám vonatkozik, más nőnek nem tudom mi kell.

2011. febr. 21. 12:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is egy egészséges max 1 ora mindenre elég ,de igy van embere válogatja. Köszi
2011. febr. 21. 12:32
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
mindenkinek más- am neked mekkora? :D csak ha már itt járunk
2011. febr. 21. 19:35
 7/21 anonim válasza:
36%

"Egy kedves egész testet érintő cirógatás, simogatás, masszírozás, vagy általános kedvesség, és figyelmesség a mindennapokban hidd el többet ér,"

Ilyen nő létezik még???

2011. febr. 22. 07:41
 8/21 tigress válasza:
100%
Mikor tanuljátok más meg, ti férfiak, hogy nem a méret a lényeg, hanem az ügyesség?!?! Zsuzsi0000val egyetértek, de alaklomtól függően különböző lehet a nő igénye, tempót, időt illetően. És különböző nő különböző méretet is igényelhet. Ahogy nem minden pasi igényli azt, hogy egy nőnek akkora mellei legyenek, hogy szinte belefulladjon a mell-tengerbe...
2011. febr. 22. 08:21
 9/21 tigress válasza:
100%
És az előttem hozzászóló, az "ilyen nő létezik még..." kezdetű beszólással szerintem garant pasi, mert csak ők nézik a nőket szexautomatának. Szerintem nagyon le van maradva a szerelem tudományával az, aki ilyen kérdést tesz fel, mert valószínűleg nem ismeri a gonoszkodó szólás-mondást: Egy férfi szexért egy kis gyengédségre is hajlandó, egy nő egy kis gyengédségért szexre is hajladó... :D
2011. febr. 22. 08:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Zsuzsi0000, teljes mértékben egyet értek veled! :)

L/22

2011. febr. 25. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!