Mit szóltok az olyanokhoz akik a kommentjük elején bejelentik, hogy az eddigi válaszokat nem olvasták el?
Attól függ: ha összesen 5 válasz van, akkor igazad van, de ha netán 5 oldal, akkor érthetö, hogy nem olvassa el, ha valami miatt kevesebb ideje van, viszont úgy érzi, hogy a válasza segithet/fontos lehet.
Ebben az esetben kimondottan jó, hogy ezt megemliti, mert igy érthetö, ha valaki véleményét ismétli.
Én is irtam már igy be, mert az elsö két oldalon lévö válaszolók gyakorlatilag ugyanazt irták, és nekem meg más véleményem volt, az elolvasottakból feltételezehetö, hogy a többiek is ugyanazt irják, de nem biztos. Ezért megemlitettem, hogy nem olvastam az összes választ el, de valószinünek tartottam, hogy az általános hozzáállást mégis ismerem.
Szóhoz sem jutok.
Szerintem fölösleges beírni, mert attól, hogy ugyanazt írja még lehet az Ő véleménye. Az azonos vélemények alapján meg tudod súlyozni a válaszokat. Szóval szerintem az azonos vélemények fontosak és köszönjük meg azoknak, akik leírják és nem csak bólogatnak a monitor előtt, mert azt Te nem látod és nem tudod súlyozni a véleményeket.
Szerintem pedig igenis vegye a fáradságot a kedves hozzászóló és olvassa el az összes kommentet és csak azután írja oda, h mivel ért egyet és mivel nem és az ő különvéleményét.
Miközben végig olvassa a 6 oldalt amiből 4 oldal csak ismétlés jó bőszavúan akkor rájön , h szívatás és ha nem akarja mások idejét rabolni nem fogja elismételni ugyanazt sokadjára, jó hosszan mint ahogy előtte tették néhányan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!