Hol fejhetnék tehenet? Annyira szeretném megpróbálni.
Sok tatus s mamus örülne ha segítenél neki :D
Nem tudok segíteni, mivel nem is Magyarországon élek, viszont én kiskoromban fejtem a nagyiméknál és hát nagyon bírtam...Minden nap nem tenném meg, de még egyszer jöhetne :D
Én kb. másfél évig minden nap fejtem!:) 18/l
Egyik ismerősünknek,itt lakik közel volt 5 tehene,abból egyet úgymond nekem 'adott' és én fejhettem:) így visszagondolva,nem mindenki próbálhatja ki:)én szerettem.
Köszönöm a válaszokat. Akkor lehetséges, hogy nyáron elmegyek valami környékbeli faluba és megkérdezgetem az embereket, hátha valaki megengedi :)
Ja, lány vagyok, de nem L. K. a monogrammom, hanem H. P. :)
Köszi :) Városi vagyok, pécsi. De itt a környéken rengeteg a kis falu, remélem majd találok valahol tehénnel rendelkező gazdát aki megmutatja, hogyan kell ezt csinálni.
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy mikor (a nap melyik szakaszában) szokták fejni a teheneket? Szóval hogy mikor érdemes próbálkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!