Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a számról?

Mi a véleményed erről a számról?

2011. febr. 19. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Fúú, nem tetszik. A nő hangja az, ami nem jön be. Túl mély.
2011. febr. 19. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig szoprán hangja van...
2011. febr. 19. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lett a szám, de a videoklip trágya...egy agyon festett nő sétál össze-vissza.
2011. febr. 19. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Miért, mit kéne csinálni a klippben? Az a baj, hogy Mo. háromnegyed része Fluort hallgat, és nem ismeri fel az igazi művészetet...

Sajnálom, hogy ilyen lett a világ!

2011. febr. 20. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Na figyi! Én sem hallgatok Fluoridot meg ilyesmit de mivel demokrácia van mindenki azt hallgat ami akar. Meg kérlek szépen ne szóld le azokat az embereket akik nem osszák a stílusod.
2011. febr. 20. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:

"Fluor", "osszák"

...

Te körül-belül 12 éves lehetsz :)

2011. febr. 22. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok közel sem 12...elég szánalmas, hogy két hozzászólásom között volt egy hiba és abból következtetsz az életkoromra. Nem értem, hogy miért vagy ennyire ellenszenves azzal aki nem szereti azt a számot amelyiket te igen.

Amúgy régebb amikor még más volt a stílusa Fluornak, akkor még Fluorid volt és én onnan ismerem. És azok a számok sokkal jobbak voltak, mint ez a trágya amit te ide linkeltél.

Szóval hadd ne kérjen senki engedélyt, hogy mit hallgasson. Remélem megértettük egymást.

2011. febr. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!