Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az Alexis név magyar...

Mi az Alexis név magyar megfelelője?

Figyelt kérdés
Kettős állampolgár kislányomnak szeretném ezt a nevet adni, de Magyarországon csak magyar nevet lehet bejegyeztetni. Hogyan lehet az Alexis-t magyarra fordítani? Néztem a névjegyzékeket, de semmi hasonlót nem találtam (az Alexandrán kívül). Milyen megfelelője van már bejegyeztetve Mo-n?
2009. febr. 13. 00:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha te kulfoldon fogsz szulni, akkor barmilyen kulfoldi nevet adhatsz neki. Gondolj csak bele, ha valakinek pl. japan a ferje es kint elnek, miert kellene magyar nevet adnia?????

De nem ertem, ha ennyire fontos neked ez a nev, miert nem jarsz utana pontosan, az anyakonyvvezeto, a kulugyminiszterium barmiben segit!

Itt ezen a forumon mindenki leirja amit tud, de azert ezt a nevet a gyerek egy orok eleten at viseli.

En biztos, hogy az itteni kerdezgetesek utan pontosan utanajarnek, hivatalosan is!

De tudod hol is megtudod kerdezni, 3 napon belul valaszolnak, most jutott eszembe, euvonal.hu

En is kerdeztem mar valamit ezen az euvonal.hu-n, es nagyon erthetoen, korrektul valaszoltak! Irjal nekik!

2009. febr. 13. 21:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert volt egy névváltoztatási ügyem Magyarországon és az anyakönyvezető félretájékoztatása és a Bevándorlási Hivatal nemtörődömsége miatt kifizettem 20000 forintot a semmiért. Egyébként annyira nem foglalkoztat még, mivel nem állok közel a szüléshez. Gondolom, ha külföldön szülök, máshogy működik ez.
2009. febr. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!