Hogyan álljak bosszút? :D
Mindenkivel kedves vagyok, és mindenki a barátom volt addig, amíg egy lány az osztályból el nem kezdett rólam dolgokat terjeszteni, amik valótlanak és nagyon felháborítóak voltak:D mindenki megutált... és még most is a képembe röhög és ártatlanul néz.
VALAMI NAGYON KEGYETLEN DOLGOT!!:'(
olyan válaszok nem érdekelnek, hogy 'majd a sorstól visszakapja.'
13 L
"kívallató? ez komoly?:D"
szeretem azt mondani, hogy igen. de sajnos már nem.
74'ig voltam az a magyar seregnél, azóta ilyen nem létezik, csak néhány elit alakulatnál.
igazából a különböző kínzásokat nem is szabadna leírnom ide. sehova se. ezt csak azér írtam le, mert most figyelj!
ezt a magyarok találták ki, egy ruszki kínzásból, a vízbemerítésről. csak a vízbemerítésnél az emberek 80%a meghalt. ennél meg nem hal meg, mert nem folyik fel a víz a tüdejébe, de a fulladás érzését kelti, amitől az ember pár liter után vallani fog.
a f@sz amcsik meg úgy harangozták be ezt a dolgot, hogy mekkora humánus kínzást találtak ki..... na persze.
sőt. ilyen, hogy kínvallató egyáltalán nem létezik.
úgyértem, hogy te elmész katonának. tegyük fel a francia légióba (azért ezt írom, mer ott pl. még van kínvallató)
először ugye kopasz vagy, előléptetések stb.... de vallatóvá sose léptetnek, és nem is képezhetnek azzá. akin látják, hogy kibírja a gyomra az ilyesmit, és megfelelő agresszióval rendelkezik az "önként" vállalja, hogy az lesz.
és mivel én akkoriban nem voltam egy erős gyerek, de a hiányzó erőt agresszióval pótoltam, így "önként" lehettem az.
jó ez a katona itten :D tetszetős
szórjál sót a szendvicsébe, vagy tesi órakor amikor az öltözőben vagytok fújd be a cuccát valami kegyetlen büdössel...vagy öntsetek ecetet az innivalójába, vagy lökd ki a szemét XD
Szerválj valahonnan aranyérre való kenőcsöt, vagy valami cinkes dolgot és tedd a cuccai közé, hogy mások is megláthassák.
Esetleg a különböző termékekre ragasztott áruvédelmi csíkokat rejtsd el a ruhájába, hátha beriaszt valamelyik boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!