Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan álljak bosszút? :D

Hogyan álljak bosszút? :D

Figyelt kérdés

Mindenkivel kedves vagyok, és mindenki a barátom volt addig, amíg egy lány az osztályból el nem kezdett rólam dolgokat terjeszteni, amik valótlanak és nagyon felháborítóak voltak:D mindenki megutált... és még most is a képembe röhög és ártatlanul néz.

VALAMI NAGYON KEGYETLEN DOLGOT!!:'(

olyan válaszok nem érdekelnek, hogy 'majd a sorstól visszakapja.'

13 L

2011. febr. 16. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Próbálkozz feltörni a facebookját vagy valami ilyet a legtöbb ilyen balf'sznak a neve/születési éve/pasija/csaja /vagy valami olyan van a jelszóban amit szeret... szentem ez nem nehéz.
2011. márc. 24. 21:25
 12/18 anonim ***** válasza:

"kívallató? ez komoly?:D"

szeretem azt mondani, hogy igen. de sajnos már nem.

74'ig voltam az a magyar seregnél, azóta ilyen nem létezik, csak néhány elit alakulatnál.

2011. márc. 25. 04:27
 13/18 anonim ***** válasza:

igazából a különböző kínzásokat nem is szabadna leírnom ide. sehova se. ezt csak azér írtam le, mert most figyelj!

ezt a magyarok találták ki, egy ruszki kínzásból, a vízbemerítésről. csak a vízbemerítésnél az emberek 80%a meghalt. ennél meg nem hal meg, mert nem folyik fel a víz a tüdejébe, de a fulladás érzését kelti, amitől az ember pár liter után vallani fog.

a f@sz amcsik meg úgy harangozták be ezt a dolgot, hogy mekkora humánus kínzást találtak ki..... na persze.

2011. márc. 25. 04:34
 14/18 anonim ***** válasza:

sőt. ilyen, hogy kínvallató egyáltalán nem létezik.

úgyértem, hogy te elmész katonának. tegyük fel a francia légióba (azért ezt írom, mer ott pl. még van kínvallató)

először ugye kopasz vagy, előléptetések stb.... de vallatóvá sose léptetnek, és nem is képezhetnek azzá. akin látják, hogy kibírja a gyomra az ilyesmit, és megfelelő agresszióval rendelkezik az "önként" vállalja, hogy az lesz.

és mivel én akkoriban nem voltam egy erős gyerek, de a hiányzó erőt agresszióval pótoltam, így "önként" lehettem az.

2011. márc. 25. 04:48
 15/18 anonim ***** válasza:

jó ez a katona itten :D tetszetős

szórjál sót a szendvicsébe, vagy tesi órakor amikor az öltözőben vagytok fújd be a cuccát valami kegyetlen büdössel...vagy öntsetek ecetet az innivalójába, vagy lökd ki a szemét XD

2011. márc. 25. 08:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerválj valahonnan aranyérre való kenőcsöt, vagy valami cinkes dolgot és tedd a cuccai közé, hogy mások is megláthassák.

Esetleg a különböző termékekre ragasztott áruvédelmi csíkokat rejtsd el a ruhájába, hátha beriaszt valamelyik boltban.

2011. márc. 25. 09:50
 17/18 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Légy Te az intelligensebb partner. Ne végy róla tudomást. Ha nem vagy partner az ilyen dolgokban, akkor hidd el, egy idő múlva ki is fognak hagyni belőlük. Az ilyen áskálódás, hazudozás a primitív emberek kicsinyes unaloműzése. Ne légy partner az ilyenben, mert felzabálnak a disznók.
2011. márc. 25. 11:51
 18/18 anonim válasza:
Szarjál rá a padjára. ( Cartmen forever )
2011. márc. 25. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!