Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítenél, kérlek? (blablablab...

Segítenél, kérlek? (blablablablablablarövidkérdés)

Figyelt kérdés

Szóval, az az én problémám, hogy szarakszik az a f@szcibáló msn.

Tegnap csináltam aMSN-el, és a partnereket ha visszaigazolom, nem is jelzi sehol, hogy nekem van partnerem, a listát sem tudom megnyitni, és mindjárt szétverem ezt a tetves g*ci gépet, olyan ideges vagyok!!!!

Pedig már beszéltem is itt egy haverral ma délután.

Mailbe írta egy másik, hogy be vagyok-e lépve, mert nem lát. Be vagyok lépve, elérhető, meg minden.

Még egy kikúrt msn-t sem vagyok képes normálisan megcsinálni, hogy rohadnék meg.

Nem értek én ehhez, valaki segítene? Miért nem működik?

2011. febr. 8. 22:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát én innen töltöttem le:

[link]

Most ez nem jó? Innen a windowst, de ez arról beszél, hogy eredetileg kéne lennie ilyen messengernek a gépemen. Közbe meg rohadtul nincs ilyen. Legalábbis nem találom.

2011. febr. 8. 23:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy kib@szottul nem értek hozzá :((
2011. febr. 8. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:

a start menüben nézz körül, ott mindenképp lennie kell egy alap msnnek.

ha nem, akkor töltsd le ezt: [link]

2011. febr. 8. 23:23
 14/15 A kérdező kommentje:
Tejóatyaúristen o__O
2011. febr. 8. 23:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Tegnap ezt a szart csináltam 2 órán keresztül, azt sem tudtam már, fiú vagyok-e vagy lány, ááh tele van a tököm, nem töltök én le semmit. Regisztrálni, meg minden anyám... Kell ez nekem?

Hát rohadtul nem.

Azért kösz a segítséget.

2011. febr. 8. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!