Segítenél, kérlek? (blablablablablablarövidkérdés)
Szóval, az az én problémám, hogy szarakszik az a f@szcibáló msn.
Tegnap csináltam aMSN-el, és a partnereket ha visszaigazolom, nem is jelzi sehol, hogy nekem van partnerem, a listát sem tudom megnyitni, és mindjárt szétverem ezt a tetves g*ci gépet, olyan ideges vagyok!!!!
Pedig már beszéltem is itt egy haverral ma délután.
Mailbe írta egy másik, hogy be vagyok-e lépve, mert nem lát. Be vagyok lépve, elérhető, meg minden.
Még egy kikúrt msn-t sem vagyok képes normálisan megcsinálni, hogy rohadnék meg.
Nem értek én ehhez, valaki segítene? Miért nem működik?
csinálj egy printscreen-t, tedd fel kepfeltoltes.hu-ra, és linkeld be
akkor megpróbálok segíteni
De ezt nem látni kell, simán nem jelzi a partnereket, és b@szik normálisan működni. Ha nyomnék printscreent, abból sem tudnád.
De nem windows-al csináltam, hanem letöltöttem hozzá egy külön programot, akkor minek papol nekem valaki arról a tetvesnácirohadvány windows messengerről? Azt sem tudom, azt hol keressen, hol találom meg azt? Egyáltalán minek az??
Nyugi, az enyém is érdekesen viselkedik. Amikor szerintem fent vagyok, akkor vagy nem látnak, vagy látnak, csak nem tudnak írni nekem. Amikor meg kijelentkezek, másoknál nem megyek le...
Elkezdtem skype-ot használni, vagy facebookon beszélek azzal, akivel fontos.
Dedede... Én tegnap csináltam, és a seggemen néztem ki örömömben, hogy végre én is csináltam, mikor ezzel b@szogatott már mindenki.
Ráadásul beállítok egy kibeb@szott képet, hogy adja meg azt, a változtatásokat elmentek, aztán kilépek, és mikor visszalépek, ugyanúgy nincs kép
Tudom, hogy az úgysem segítene.
Amúgy meg kösz, k_rva sokat segítettél.
Én büszke vagyok alapvetően a szép magyar beszédemre, ha nem húz fel ez a nyomoronc, teljesen szépen tudok kommunikálni, de idegesítsél te is nyugodtan. Ahelyett, hogy segítenél, nem tudod, miért nem látnak????
Whááá megőrülök, tök örültem neki, erre nem szétba... D:D:DCVLNaodvÁqeZIq
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!