Megtudná valaki mondani, hogy hová tűnt a kérdező?
KÖszi az infókat, sajnos messze vagyok Pesttől :( NAgyon sajnálom szegényt.
AMúgy gondolom, hogy úgy, mint te vagy én. Ráakadt az oldalra véletlen, vagy ajánlotta valaki. Nem nagy cucc.
Na, sziasztok! Örömmel látom, hogy még nem törölték ezt a kérdést is. Úgy tűnik, hogy mégis alaptalan volt az aggodalmunk és indokolatlan a segíteni akarásunk. Az éhes kérdező ugyanis tegnap óta nem jelentkezett, bár megírtam neki, hogy hol leszünk Pesten, megadtam a nevem és a mobilszámomat is, és csak annyit kértem, hogy jöjjön oda az ételért, mégiscsak ő lakik Bpesten, mi pedig kötött programra utaztunk fel. Meg is néztük a neten és BKV-val egészen közel voltunk hozzá.
Ma kora reggel frissen főztem mindent, több napra, többfélét, még egy kis sütit is sütöttem neki. Szépen becsomagoltam, beraktuk a kocsiba, de a kérdező egész nap nem jelentkezett érte. Bevallom, minimum egy e-mailt elvártam volna, hogy mégis meggondolta magát, de hazaérve láttam a gépen, hogy abszolút nem jelentkezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!