Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megtudná valaki mondani, hogy...

Megtudná valaki mondani, hogy hová tűnt a kérdező?

Figyelt kérdés
Megválaszoltam valakinek a kérdését,most is akartam neki írni,de nincs a "megválaszoltjaid" között.Hogy lehet ez?A kérdező kaját kért,két napja nem evett,és elég sokan válaszoltak neki,köztük én is.Akartam még írni neki,de eltűnt...Mi történhetett vajon.
2011. febr. 5. 20:38
1 2
 1/13 anonim válasza:
törölte a kérdést?
2011. febr. 5. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:

A modik törölték a kérdést, aztán valaki hozzád hasonlóan kereste ugyanezt a kérdést, erre azt is törölték :(

Én is válaszoltam gyorsan mind a kettőre, a másodikat szerencsére olvasta és arra már tudott reagálni, holnap én viszem neki az ebédet, ma valakitől halat kapott, aranyos volt, az ő kérdését kereső kérdésre érkező válaszok között jelentkezett, hogy ő írta ki az eredeti kérdést és már kapott ma ebédet :)

2011. febr. 5. 20:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Ilyen is van?Szerintem nem volt törölni való a kérdés,ennél sokkal durvább kérdezők vannak.
2011. febr. 5. 20:56
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes netre volt pénze..
2011. febr. 5. 20:59
 5/13 anonim ***** válasza:
szegény megírta, hogy még Karácsonyra kapta a netcsomagot...
2011. febr. 5. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Valaki írja le, hogy mi volt ebben a kérdésben, kérem !

NAgyon érdeklne, én is segítenék, ha tudnék, de lemaradtam róla !

2011. febr. 5. 21:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Annyit kérdezett,hogy tudna e valaki ebédet adni neki.Aztán bővebben kérdezgettük,és írta,hogy két napja nem evett,munkanélküli,Pesten a VIII.kerben lakik.kb ennyi.
2011. febr. 5. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Azt kérdezte, hogy tudna-e valaki enni adni neki, bármit örömmel fogadna.

Mint már írtam, végül csak sikerült valakinek ma megetetnie, holnap mi viszünk neki (vidékiek vagyunk, de holnap megyünk Bpestre), majd megkérdezem, hogy hozzájárul-e, hogy megírjam az elérhetőségét és ha addig nem törlik a modik ezt a kérdést is, akkor mindenkinek, aki segíteni akar, elküldöm priviben. De tudjátok mit? Írok is neki, hátha még válaszol...

2011. febr. 5. 21:10
 9/13 anonim ***** válasza:

ma 20:59-es: Ha valakinek hüségnyilatkozattal van elöfizetése a NET-re, akkor az nem tudja ezt a pénzt másra költeni - és ha ezelött x hónappal megkötöttél egy ilyen szerzödést, akkor még nem tudhattad, hogy pár hónap múlva esetleg munkanélküli leszel.

De ettöl függetlenül is nem csak saját gépröl lehet ide irni, esetleg ismerös, szomszéd, munkahelyi gép, stb is van.

2011. febr. 5. 21:12
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Az azért engem is érdekelne, hogy a Netre -ide az oldalra- hogyan jutott fel?!
2011. febr. 5. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!