Látott már valaki angyalt?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nagyon sokan buta kérdésnek tartják,de kiváncsi lennék,hogy tapasztalt-e már valaki ilyesféle dolgot :)2009. febr. 8. 22:33
1/19 A kérdező kommentje:
Boccs,irtó bénán írtam ki a kérdést,csak közben máshova is figyeltem,bocsánat,de azért értitek :S, REMÉLEM
2009. febr. 8. 22:38
3/19 anonim válasza:
de az én történetem énrám tartozik, nem másra!
erről ennyit.
nem akarlak meggyőzni, tudom, amit tudok .
4/19 anonim válasza:
Azt mondjak azok akik visszetertek a halalbol..vagyis,akik meghaltak par percre de vissza tertek az azok allitolag angyalokkal is talalkoztak.Nem tudom en nem tapasztaltam soha.
5/19 anonim válasza:
Igen, az Anyukám egy igazi angyal :)
6/19 anonim válasza:
én angyalokkal vagyok körülvéve
7/19 anonim válasza:
Az én angyalom a kutyusom. Kisegített a depresszióból, ha elsírom magam, akkor azonnal ugrik az ölembe és össze-vissza nyalgogat hogy hagyjam abba, mindig megnevettet, mert egy kis bohóc, ha beteg vagyok nem tágít mellőlem... Igazi kis rosszcsont, de minden nap mondom neki, hogy "én kis angyalkám".
8/19 anonim válasza:
Igen, en sajat magamat minden reggel a tukorben!:)))
9/19 anonim válasza:
a srác aki tetszik, ő az:D de télleg:D ilyen eszméletlenül helyes nem lehet egy ember:D
10/19 anonim válasza:
Én ismertem a szerelmemet, tavaly nyáron meghalt 17évesen, édesanyám azt mondta akikfiatalon halnak meg, azok anygalok és azért éltek h megmutassák a fontos dolgokat az életben. persze mindeki azt gondol amit akar én nem vagyok túl vallásos ember sőt szinte egyáltaqlán nem de tudom h ő angyal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!